CS Constructorul Cleopatra a fost inlocuita cu RC Barlad in Divizia Nationala de Seniori

Divizia Nationala de Seniori

Biroul Federal a decis, conform prevederilor ROAR si clasamentului final al DNS, editia 2009, ca echipa RC Barlad sa inlocuiasca CS Constructorul Cleopatra in Divizia Nationala de Seniori.
Conform prevederilor ROAR, Art. 48 LOCURI VACANTE, “dacă într-o ediţie de campionat rămân locuri vacante prin desfiinţare, excludere, fuziune, neînscrierea sau renunţarea unor echipe la dreptul de a participa în campionatul respectiv, se va proceda astfel: dacă această situaţie a intervenit înainte de începerea campionatului respectiv, echipele în cauză vor fi retrogradate în categoria inferioară, locurile vacante fiind ocupate de echipele retrogradate în campionatul precedent cel mai bine clasate”.
Avand in vedere cele de mai sus, conform clasamentului final al DNS, editia 2009, echipa ce beneficiaza de prevederile mentionate este RC Barlad.

CS Constructorul Cleopatra a instiintat Federatia Romana de Rugby printr-o adresa ca datorita situatiei financiare, nu mai poate sa participe la jocurile Diviziei Nationale de Seniori-DNS, editia 2010.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile