img
ionut_dimofte_sorin_socol
Posted in

Capitanul echipei nationale, Sorin Socol, a declarat miercuri ca Stejarii merg la Soci pentru a castiga partida cu Rusia. El spune ca asteapta de mult timp confruntarea cu rusii.

Socol mentioneaza ca toate meciurile vor fi privite ca niste finale.
“Adversarul numarul unu pentru noi suntem noi. Daca ne vom face jocul vom castiga. Ne bazam pe motivatia noastra de a merge la Cupa Mondiala. Suntem mai experimentati decat rusii. Suntem pregatiti pentru orice. Mergem in Rusia sa castigam”, a declarat Sorin Socol.

Pe aceeasi lungime de unda s-a plasat si centrul Ionut Dimofte care a precizat ca Stejarii au forta sa faca lucruri bune.

“A fost o saptamana foarte buna. Ne-am antrenat foarte bine de la reuniune si pana in prezent. Anul trecut am pierdut, anul acesta ne bazam pe aportul unor jucatori experimentati. Cand am fost pusi sub presiune am jucat bine. Avem forta sa facem lucruri bune. Trebuie neaparat sa castigam meciurile cu Rusia si Georgia”, a explicat Dimofte.

Romania joaca sambata cu Rusia in deplasare, la Soci. Meciul va fi transmis LIVE de TVR2, incepand cu ora 14.00. De asemenea, ascultatorii Radio Romania Actualitati vor fi tinuti la curent, in timp real, cu ce se va intampla in partida de la Soci.

175 total views, 2 views today

Articole asemanatoare

Simboluri ale culturii romanesti vor fi promovate de Stejari incepand cu 2014

Adaugat pe 17 decembrie 2013
VIZUALIZARE

Stejarii au suferit singura infrangere din acest an in partida cu Fiji

Adaugat pe 23 noiembrie 2013
VIZUALIZARE

Stejarii au invins Canada in ultimul minut de joc

Adaugat pe 16 noiembrie 2013
VIZUALIZARE

S-au anuntat titularii pentru meciul Romania – Canada

Adaugat pe 14 noiembrie 2013
VIZUALIZARE

Dupa succesul cu Tonga, Stejarii vor infrunta Canada

Adaugat pe 14 noiembrie 2013
VIZUALIZARE

8

Comments

 1. Posted 24 februarie 2010 at 19:13 | Permalink

  Succes baieti! Sambata se joca viitorul rugbyului romanesc.

 2. barbie
  Posted 24 februarie 2010 at 19:49 | Permalink

  Multa bafta! Aveti sansa sa mai salvati ceva din rugbyul romanesc, nu o irositi! Noi ,suporterii, suntem alaturi de voi!

 3. dinca adrian
  Posted 24 februarie 2010 at 19:58 | Permalink

  Am mare incredere ca baietii nostri ii vor cafti pe rusnaci.
  HAI ROMANIA

 4. Stefan
  Posted 24 februarie 2010 at 23:57 | Permalink

  Sa i batem la 20 de puncte distanta!!!!!

 5. Silviu CALFAS
  Posted 25 februarie 2010 at 10:57 | Permalink

  BAFTA BAIETI!
  PUTETI sa aratati adevarata valoare a voastra, a rugby-ului romanesc!
  FITI STEJARI in fata adversarilor vostri!
  Inteligenta, clarviziunea, combativitatea si daruirea pentru sportul care va curge prin vene cu atata pasiune, va indreptateste sa readuceti rugby-ul romanesc pe locul bine meritat in Europa si in Lume.
  Suntem alaturi de voi!

 6. Vasile Constantin-Mao
  Posted 25 februarie 2010 at 19:01 | Permalink

  Dorim si asteptam o echipa demna a Romaniei,

  Rugbyul romanesc a surprins in multe situatii lumea acestui sport. Si a surprins prin evolutii spectaculoase ale echipei nationale care depaseau cu mult conditiile rugbyului nostru. Concurand decenii la rand cu marile reprezentative mondiale reprezentantii nostri dovedeau o consistenta deosebita a jocului, greu explicabila fata de dimensiunile limitate ale activitatii de la noi. Fara indoiala, o adaptare perfecta a calitatilor fizico-motrice, dar mai ales psihologice, ale jucatorilor nostri la exigentele jocului de rugby era o evidenta clara. Pregatirea excelenta, care concura sistemele de top, a dus reprezentativa noastra la victorii memorabile. Se vorbea atunci de un patriotism infocat, de o daruire si ambitie exemplara in joc, ce anula discrepante enorme. Meritele eroilor acelor vremi vor marca de-a-pururi istoria rugbyului nostru, iar recunostinta noastra este nemasurata.

  Aflata acum la o cumpana istorica, nationala noastra poate ramane intre vrednicile promotii permanent prezente la marea competitie mondiala, sau nu. Personal cred cu toata convingerea in sansa calificarii. Contez pe o explozie a tuturor ambitiilor internationalilor nostri, izvorate dintr-o bogata experienta, dar si din frustrari suferite, in mare parte, independente de ei. Contez pe o presiune psihologica asupra adversarilor care ar trebui sa ne favorizeze prin luciditate si calm in joc. Le mai reamintesc jucatorilor nostri doar cat de aproape au fost in jocul cu Italia la CM/2007, de a se fi numarat inca de atunci printre calificate, sau ce mare implinire de viata ar fi sa poarte simbolul romanesc la intrecerea din Noua Zeelanda!

  Cred si intr-o cheie de manifestare in joc, care sigur ar putea surprinde adversarii; este vorba, pe langa un atac viguros, de un presing defesiv naucitor (pe care nu l-au exersat niciodata, ba, mai mult, a lipsit la jocul cu Rusia si celelalte, de anul trecut), cu care sa limiteze la maximim spatiul si initiativa adversarilor, sa-i stopeze cat mai des in terenul lor, sa-i forteze la greseli etc.

  Dorim din tot sufletul nationalei noastre credinta in sansa calificarii, insufletirea si daruirea pentru gloria rugbyului romanesc.
  Asteptam sambata, si in meciurile ce vor urma, manifestarea unei demne si mandre echipe nationale.

  Vasile Constantin-Mao

 7. Honved
  Posted 26 februarie 2010 at 19:09 | Permalink

  hai România !!! RUS-ROU 12-16

 8. Posted 27 februarie 2010 at 13:53 | Permalink

  Forta Romania!!! si mai ales baietilor de la baia mare…..mult succes!

Publicaţi un comentariu

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Choose Layout
Choose SIDEBAR Layout
P.S: Slider and scroll work well with admin panel
Choose Theme
COVER BACKGROUND
FIXED BACKGROUND
BACKGROUND PATTERNS
Choose Background Color
 

Sus