Thursday 18th July 2019,
Federatia Romana de Rugby

Peluza suplimentara la meciul Romania-Uruguay

24 noiembrie 2010 MEDIA

Stadionul Arcul de Triumf va avea o capacitate de 4.500 de locuri

FRR a decis sa amplaseze inca o peluza pe Stadionul Arcul de Triumf pentru meciul Romania-Uruguay datorita cererii mari de bilete pentru aceasta partida.

„Pana in acest moment s-au vandut peste 3.200 de bilete. Federatia Romana de Rugby a decis sa suplimenteze locurile pentru meciul de sambata si va instala o peluza cu capacitatea de 1.000 de locuri.  Aceasta va fi amplasata pe latura dinspre Manastirea Casin. Actiunea a fost sustinuta in totalitate de partenerii de la CEC Bank, carora tinem sa le multumim pentru sprijin. Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua myticket.ro, in magazinele Diverta si la magazinul Federatiei Romane de Rugby. Suporterii nationalei care vor veni imbracati in galben sau cu steagul tricolor au acces liber la peluze in limita locurilor disponibile. Federatia face apel la suporteri sa se prezinte la stadion cu cel putin o ora inaintea inceperii meciului, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime”, a declarat Secretarul General al FRR, Florinel Matei.

Sambata, 27 noiembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, nationala de rugby va disputa de la ora 17:00 returul impotriva Uruguayului, mansa decisiva pentru calificarea la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda.

3,467 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

5 Comments

 1. cristachitza 24 noiembrie 2010 at 19:39

  Din pacate organizarea acestui meci mi se pare o mare prostie sau pur si simplu voi vreti ca rugbiul sa ramana o afacere cu circuit intern si sa nu adere si altii. Un meci de o asemenea importanta sa-l pui pe un stadion cu … 4.500 de locuri si sa mai si spui ca cei cu tricou galben intra gratis … pai daca ati vandut deja 3.200 de bilete … sigur aia cu galben nu vor mai avea loc.

 2. Ionescu Dan Lucretiu 25 noiembrie 2010 at 13:58

  Din nefericire eu cred ca este si transmiterea de informatii ” cu lingurita ” de catre FRR . Din experienta ca spectator fidel in ultimii 3 ani la IRB …se tot dau invitatii la tribuna a I a si nu sunt onorate . Tactica de acum ca biletele sunt vandute este doar amorteala . Montarea unei peluze este pentru toti cei care am luat bilete la tribuna aII a si pentru cei care vor purta tricou galben . Oricum pe frigul de afara nu stiu cati se vor incumeta sa vina la manecuta . Daca vrei sa sprijini rugby-ul platesti cei 5 lei pe bilet . O sa vedeti ca tribuna a I a o sa fie cu scaune libere .

 3. meridi 25 noiembrie 2010 at 16:43

  S-a facut ceva publicitate: radio,tv, online , ziare felicitari FRR. Dar ne plangem ca nu suntem bagati in seama cu rugbyul nostru iar acum cand vrea lumea sa vina nu e loc. Poate inghesuiala asta e facuta intentionat, ca strategie de marketing. Locuri putine, bataie pe ele inseamna ca e ceva ce merita. Sper sa iasa bina si sa nu cada tribuna asta improvizata.

 4. marius 27 noiembrie 2010 at 11:09

  din pacate un asemenea meci nu a avut parte de o organuzare pe masura se putea gasi o locatie mai buna pt a putea veni un nr mai mare de suportari un – pt FRR

Leave A Response