Thursday 18th July 2019,
Federatia Romana de Rugby

Din 2012 se va juca un meci de baraj pentru accederea in SuperLiga

29 aprilie 2011 INTERN

Adunarea Generala a FRR s-a intrunit vineri la Bucuresti

Adunarea Generala a stabilit ca din editia 2012 a SuperLigii locul I din DNS promoveaza in SupeLiga, iar locul VIII din SuperLiga retrogradeaza in DNS. Locul VII din SuperLiga va sustine un joc de baraj cu echipa de pe locul II din DNS, pe terenul acesteia din urma.

Mihai Ispas si Stelian Podarescu au fost alesi membri ai Biroului Biroului Federal ca reprezentanti ai cluburilor de SuperLiga, DNS, Divizia A si Rugby feminin. Pentru cele doua pozitii au candidat: Borzas Danut, Ghenea Corneliu, Podarescu Stelian si Ispas Mihai. Alexandru Perpelea si-a retras candidatura.

Au lipsit de la vot cluburile: CS Constructor Constanta, CSR Callatis Mangalia, CSU Brasov, CS Siromex Baia-Mare, ACS Amia International si RC Venus Piatra-Neamt.
In urma numararii voturilor s-au obtinut urmatoarele rezultate: Mihai Ispas- 18 voturi; Podarascu Stelian – 13 voturi; Ghenea Corneliu – 7 voturi; Borzas Danut – 6 voturi.

Pentru functia de membru in Biroul Federal ca reprezentant al AJR si AMRB, Ciprian Popa a obtinut 4 voturi, in timp ce  Sorin Tranca 1 vot. Ciprian Popa va fi de astazi inainte membru al Biroului Federal.

Marian Ceausu a fost ales cu unanimitate (prin vot deschis) membru in Biroul Federal, ca reprezentant al cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori.

La eveniment au participat 65 de structuri din totalul de 83, astfel ca sedinta a fost statutara.

1,978 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. DS 30 aprilie 2011 at 16:06

    nu stim de ce nu a intrat de anul acesta aceasta prevedere, daca va retrograda Universitatea cluj , nu stiu ce echipe vor veni din a doua divizie care sa fie de nivelul primei ligi . sa nu uitam ca Universitatea desi a pierdut toate meciuriile au facut-o demn, lucru de care ma indoiesc , ca o echipa din actuala divizie secunda o vor face.

  2. Shafu' 30 aprilie 2011 at 19:40

    „Subscriu” la afirmatiile lui DS, nimic nu este posibil decat ce credem noi, nimeni nu mai are voie sa incerce sa isi creasca nivelul, cred ca ar trebui sa incepem o polemica gen fotbal: ….. „numai echipele din Bucuresti merita sa fie pe primul loc si sa joace in cupele europene, eventual numai ei merita echipa nationala”…. Numai bine si SuperLiga sa fie circuit inchis cu echipele care sunt deja!

  3. super8 2 mai 2011 at 12:51

    @Shafu’ : nu este un circuit inchis ! De aceea se retrogradeaza si promoveaza alte echipe. Pacat ca nu se aplica sistemul de anul acesta pentru ca Universitatea Cluj merita sa ramana in prima liga la cum a jucat !

Leave A Response