Sunday 19th May 2019,
Federatia Romana de Rugby

Balan si Manta se intorc in prima divizie franceza. Florea, aproape de Top 14

9 mai 2011 TOP 14

Alex Manta

Internationalii romani au castigat ultimul meci din a doua liga franceza si au promovat in Top 14.

Lyon a castigat in deplasare cu 23 la 14, pe terenul echipei lui Cristian Petre, Saint-Etienne. Acesta din urma a evoluat ca flanker. Echipa sa, alaturi de Colomiers-ul lui Dan Dumitru au retrogradat in Federale 1.
Cu Manta titular si cu Balan intrat in repriza secunda, Lyon a promovat direct in Top 14 pentru celalat loc liber in prima divizie franceza urmand sa se joace un baraj intre echipele clasate pe locurile 2-5.

Mihaita Lazar si Vali Ursache au jucat titulari impotriva lui Albi, dar au pierdut acasa cu scorul de 24-25.

Un alt roman ar putea ajunge in prima divizie franceza. Pilierul Silviu Florea si Begles Bordeaux vor juca in meciurile pentru promovare impotriva celor de la Grenoble. Daca vor invinge vor juca cu castigatoarea dintre Albi si Mont de Marsan, pe 22 mai, pentru ultimul loc in Top 14.

Sambata 14 mai: Albi – Mont-de-Marsan
Duminica 15 mai: Grenoble – Bordeaux-Bègles

Vezi cum a sarbatorit Lyon dupa promovare:

1,798 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. centru 10 mai 2011 at 15:10

    Florea , Bogdan Balan , Manta , Dumitru … sper sa nu fie uitati de tot de cei ce sunt momentan pe scaunul antrenorului Nationalei de rugby . Mai sunt 4 luni pana la intalnirea cu baietii lui Johnson si Sheridan , cu colegii lui Ledesma si Hernandez , cu coechipierii lui Dan Parks , cu PRIMA ECHIPA a a Georgiei …

  2. centru 13 mai 2011 at 8:39

    Scotia si-a anuntat lotul largit pentru CM : 40 de jucatori , unul si unul , de la Patterson la Dan Parks , unul nu pleaca acolo la perfectionare . Franta si-a anuntat si ea lotul largit , Bastareaud , Jauzion , Chabal , Poitrenaud n-au fost chemati !

Leave A Response