Calvisano, victorie cu bonus ofensiv

Campionato Eccellenza.
Campionato Eccellenza.

In acest weekend, Lupii Bucuresti vor intalni in partida revansa din cadrul Amlin Challege Cup pe Calvisano. Sambata, “galben-negrii” viitori adversari ai baietilor nostri au invins cu punct bonus ofensiv pe Rovigo, o alta reprezentanta a Italiei in amintita competitie continentala.

Cinci eseuri au reusit cei de la Calvisano, realizatori fiind Griffen, Castello, Erasmus, Vilk si un eseu colectiv, reusind o victorie cu rezultatul de 34-23, oaspetii replicand prin doua incercari reusite de Baccheti si Mahoney.

Echipa utilizata de Calvisano a fost urmatoarea: Berne- Canavosio (42’Visentin), Vilk, Castello, De Jager- Griffen (C), Palazzani (71’Picone)- Vunisa, Scanferla (64’Cicchinelli), Brancoli- Hehea, Erasmus (77’Andreotti)- Costanzo (60’Violi), Ferraro (64’Morelli), Lovotti (72’Gavazzi).

Intr-o alta partida de top a rundei, Viadana s-a impus pe terenul celor de la Petrarca Padova cu rezultatul de 16-9. Liviu Pascu a reusit singurul eseu al partidei, romano-italianul ajungand la a sasea reusita de acest gen in aceasta editie de campionat.

Crociati Parma a fost la un pas de a obtine prima victorie. De fapt, ultima clasata din Eccellenza a condus cu 26-22 pe Reggio in minutul 77 cand un eseu a lui Castagnoli a schimbat soarta partidei, rezultatul final fiind 26-29. Reggio au obtinut si bonusul ofensiv, alaturi de Castagnoli, Mannato, Giannotti si Perrone reusind cate o incercare.

San Dona, cu Bogdan Iovu titular pe toata durata partidei, a invins pe L’Aquila, o alta echipa care nu a cunoscut inca gustul victoriei in aceasta editie de campionat. Victoria lui San Dona a fost asigurata de eseul lui Sartoretto si cele cinci penalitati concretizate de Bacchin, la final tabele indicand San Dona-L’Aquila 20-6.

In derbyu-ul capitalei Roma, Fiamme Oro s-au impus pe terenul lui Lazio cu scorul de 19-17. Daca la eseuri a fost egalitate, Colabianchi reusind o incercare pentru Lazio iar Massaro pentru Fiamme Oro, victoria oaspetilor s-a conturat dupa penalitatea izbutita de Benetti cu doua minute inainte de finalul jocului.

Lidera clasamentului I Cavalieri Prato a intrecut fara emotii pe Mogliano reusind sa se impuna cu rezultatul de 33-3. Cavalieri au luat si bonusul ofensiv gratie celor patru eseuri marcate de Ragusi, Vezzosi, Sepe si Lunardi. Partida a fost arbitrata de Marius Mitrea.

Clasament:
1.I Cavalieri-42p
2.Viadana-41p
3.Calvisano-38p
4.Padova-32p
5.Rovigo-27p
6.Mogliano-27p
7.San Dona-20p
8.Fiamme Oro-20p
9.Reggio-18p
10.Lazio-17p
11.L’Aquila-3p
12.Crociati-2p

Runda cu numarul 11 se va disputa intre 26 si 27 ianuarie dupa programul:
Viadana-Lazio
L’Aquila-Crociati
Rovigo-San Dona
Fiamme Oro-I Cavalieri
Reggio-Calvisano
Mogliano-Padova

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile