Sunday 19th May 2019,
Federatia Romana de Rugby

Adunarea Generala de alegeri pe 08 februarie. Alin Petrache si-a reluat prerogativele de presedinte

9 ianuarie 2013 INTERN
La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

Federatia Romana de Rugby.

Biroul Federal, reunit ieri la sediul FRR, a luat urmatoarele hotarari:

I. A fost aprobata in unanimitate propunerea privind reluarea prerogativelor functiei de Presedinte al FRR de catre dl. Alin Petrache;
II. Aprobarea si convocarea Adunarii generale de alegeri pentru data de 08 februarie 2013, ora 11.00, la sala de reuniuni a COSR (Bd. Marasti nr 20 A).
III. A fost aprobata in unanimitate solicitarea de schimbare a denumirii Asociatiei Clubul Copiilor si Elevilor Buftea. La solicitarea Palatului copiilor si elevilor Ilfov s-a decis schimbarea Asociatiei Clubul Copiilor si Elevilor Buftea in Asociatia Palatul Copiilor si Elevilor Ilfov conform O.M.E.C.T.S. nr. 5905/23.12.2010;
IV. A fost aprobata in unanimitate afilierea provizorie a Asociatiei Clubul Sportiv Vulturii Domnesti;
V. A fost aprobata in unanimitate solicitarea d-lui Leonte Mircea de acordare a titlului de Maestru Emerit al Sportului;
VI. A fost aprobat in unanimitate calendarul competitional intern si international pe anul 2013;
VII. A fost aprobata solicitarea staff-ului echipei nationale de seniori privind achizitia unor materiale/echipamente sportive, in valoare de aproximativ 10.000 de euro;
VIII. A fost aprobata afilierea provizorie a clubului Dunarea Turris – Turnu Magurele;
IX. A fost aprobat proiectul elaborat de Peter Ianusevici, Antrenorul federal, cu amendamentul ca persoanele implicate in acest proiect vor fi angrenate in activitatile din proiect si evaluate dupa 3 luni de zile.
X. A fost aprobat regulamentul experimental de Mini-Rugby, valabil pana la sfarsitul sezonului competitional U10-U12-U14.
XI. Au fost aprobate manualele turneelor finale 2013 la categoriile de varsta U16, U17, U18.
XII. A fost aprobat programul competitional intern si international 2013, cu amendamentul ca SUPERCUPA Romaniei se va disputa numai in situatia in care SuperLiga, editia 2013, se va disputa intr-un format de 6 sau 7 echipe. Daca vor participa 8 echipe, aceasta competie nu va mai avea loc.
XIII. Au fost aprobate in unanimitate toate punctele aflate in Protocolul sedintei Comisiei Tehnice de Juniori din data de 10.12.2012, cu urmatoarele amendamente la punctual 9: la categoria U19, cluburile CSS Gura Humorului, CSS2 Baia Mare, RCJ Farul Constanta si Steaua Bucuresti vor depunde inainte de inceperea returului Diviziei Nationale de Juniori, la Departamentul Competitii al FRR, tabele nominale cu componentii echipelor, specificand cei trei sportivi care vor putea participa la turneele finale U18 (in eventualitatea in care aceaste echipe se vor califica la turneele finale U18).

Diverse:
I. A fost aprobata schimbarea lui Paul Bargaunas din functia de Presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri si numirea lui Toma Valeriu in aceasta functie.

1,701 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response