Lemnaru rateaza Cupa Europeana a Natiunilor

Madalin Lemnaru.
Madalin Lemnaru.

Meciul cu Bath din AMLIN Challenge Cup a facut doua victime in tabara Stejarilor.

Cea mai grava accidentare este cea a aripii Madalin Lemnaru care are o ruptura de tendon ahilean (posibil completa) la piciorul stang.
„Va avea loc o evaluare si o interventie chirurgicala marti la Bucuresti. CEN-ul 2013 sigur este pierdut. In functie de rezultatul investigatiilor perioada de repaus este intre 4 si 10 luni”, a declarat coordonatorul medical al FRR, Dr. Alin Popescu.

Pilierul Vlad Badalicescu a suferit o fractura de piramida nazala cu epistaxis masiv (sangerare nazala mare). O reevaluare ORL a starii lui va avea loc la trei zile de la traumatismul facial. Accidentarea il face indisponibil pentru primele doua meciuri din CEN.

Selectionata Lupii Bucuresti va mai ramane si astazi in Anglia, zborul romanilor fiind amanat din cauza conditiilor meteo potrivnice.

UPDATE: Madalin Lemanaru a fost operat ieri seara, timp de o ora, in cadrul unui spital privat din Bucuresti, la nici cinci ore de la momentul aterizarii. Diagnosticul initial s-a confirmat intra-operat – Ruptura completa tendon ahilean stang. Operatia a decurs fara probleme. In acest moment, Madalin este intr-o rezerva a spitalului, cu un tonus psihic foarte bun. Astazi, la ora 13.00, se va externa si va pleca catre Brasov.

Anul 2013 va fi un an dedicat in exclusivitate recuperarii. In mod normal, la inceputul lui 2014 ar trebui sa il revedem pe terenurile de rugby!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile