DHL, partener al Federatiei Romane de Rugby in drumul spre Cupa Mondiala 2015

Daniel Kearvell (DHL) alaturi de presedintele FRR, Alin Petrache.
Daniel Kearvell (DHL) alaturi de presedintele FRR, Alin Petrache.

Luna noiembrie va fi una plina de provocari pentru rugbyul romanesc. Echipa noastra nationala va infrunta pe teren trei dintre cele mai performante natiuni in sportul cu balonul oval – Tonga, Canada si Fiji.

Conferinta de presa care a avut loc astazi la sediul Federatiei Romane de Rugby a fost prilejuita de prima dintre aceste confruntari, cea cu echipa din Tonga, ocupanta a locului 11 in clasamentul IRB.

Prezenti pentru a-si spune parerea despre partida de sambata, 9 noiembrie 2013, de pe Stadionul National Arcul de Triumf, au fost presedintele FRR, Alin Petrache, antrenorii si capitanii celor doua echipe nationale, cat si Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

In cadrul acestei intalniri cu presa a fost anuntata continuarea parteneriatului cu DHL Express Romania,  „Suntem onorati sa continuam acest parteneriat si sa sustinem o echipa care a dat dovada de performanta pe termen lung, calificandu-se la toate editiile Cupei Mondiale. Suntem increzatori ca Stejarii se vor califica si la RWC 2015 si suntem mandri ca avem oportunitatea de a sustine rugbyul in Romania, alaturi de Federatia Romana de Rugby.  DHL inseamna Performanta, Pasiune, Putere si Spirit de echipa, valori pe care le regasim si in jocul de rugby” a declarat Daniel.

DHL este din nou Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2015, care va avea loc in Anglia. In aceasta calitate, DHL va sustine intregul proces logistic al tuturor celor 20 de echipe participante la campionat, precum si sesiunile de antrenament si locatiile in care vor avea loc meciurile.

“Ne bucuram sa avem in echipa noastra un brand asa cum este DHL. Suportul lor, acordat inainte de Cupa Mondiala din 2011, dar si dupa a fost unul consistent, care a ajutat mult echipa noastra pe partea de logistica. Sunt convins ca vom merge impreuna si la Cupa Mondiala din Anglia si ca vom reusi rezultate notabile. DHL este partener si al Cupei Mondiale pentru ca impartim acelasi set de valori si pentru ca avem acelasi obiectiv: performanta”, a adaugat Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Seria meciurilor test inceputa cu Tonga se va continua pe 16 si 23 noiembrie, tot de la ora 19:00, cand vor intra in teren impotriva echipei noastre canadienii, respectiv fijienii.

Accesul la cele trei evenimente se va face pe baza biletelor aflate in vanzare atat la magazinul Federatiei Romane de Rugby (Bulevardul Marasti nr.18-20), cat si in retelele partenerilor, bilete.ro si myticket.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile