Saturday 18th May 2019,
Federatia Romana de Rugby

Biroul Federal a modificat programul SuperLigii CEC Bank

29 iulie 2014 Stiri
La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

Federatia Romana de Rugby.

In urma unei atente analize, membrii Biroului Federal au hotarat ca finalul SuperLigii CEC Bank, editia 2014, sa se desfasoare in conformitate cu votul exprimat de catre cele sapte echipe participante.

La o sedinta care a avut loc saptamana trecuta cu reprezentantii cluburilor, s-a ajuns la concluzia ca ultima etapa din campionatul regulat ar trebui sa fie devansata, astfel incat meciurile din Play-Off si Play-Out, partide cu o incarcatura deosebita, sa se poata juca la interval de o saptamana.
Atunci, Baia Mare, Timisoara, Cluj si CSM Bucuresti au optat pentru aceasta varianta, Steaua si Dinamo au mers pe varianta cu o saptamana intermediara in timpul Play-Out-ului si Play-Off-ului. Farul Constanta a venit cu o a treia propunere, pe langa cele doua avansate de FRR, in care sustinea trecerea la fazele eliminatorii, fara meciurile din Play-Off si Play-Out.

De asemenea, s-a avut in vedere programul meciurilor selectionatei Bucurestiului pentru calificarea in Challenge Cup (20 si 27 septembrie). (vom reveni cu amanunte legate de aceste meciuri)

Cele trei etape din Play-Out si Play-Off vor avea loc in weekendurile din 09, 16 si 23 august. Cele doua meciuri de Baraj pentru accederea in semifinale intre ocupantele locurilor 3 si 5 si 4 si 6 vor avea loc pe 30 august.

Pe 06 septembrie se vor juca semifinalele competitiei.

FInalele vor avea loc pe 13 septembrie.

Ca urmare a acestei decizii, programul competitional va fi urmatorul:

06 august 2014 – Etapa XIV – intermediara
09 august 2014 – Prima etapa de tur Berger pentru Play-Off si Play-Out
16 august 2014 – Etapa a 2-a de Berger pentru Play-Off si Play-Out
23 august 2014 – Etapa a 3-a de Berger pentru Play-Off si Play-Out
30 august 2014 – Baraj pentru accederea in semifinale
06 septembrie 2014 – Semifinale
13 septembrie 2014 – Finale

In aceeasi discutie, membrii Biroului Federal au fost de acord sa se respecte prevederile regulamentului disciplinar in privinta echipei CSU AV Arad. Echipa din Divizia Nationala de Seniori nu va mai fi programata la competitii pana la achitarea unor restante financiare (amenda), in conformitate cu art. 13, alin. 2, lit. (a), (c) si (d)

2,154 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response