Calificare in sferturile Federale 1 pentru Aix-en-Provence si Tonita

Sfarsitul saptamanii trecute a programat partidele retur din faza optimilor de finala contand pentru Federale 1, respectiv turul saisprezecimilor de finala ale Federale 2.

Dupa ce in mansa tur Aix-en-Provence a castigat pe terenul lui Montlucon, returul a revenit tot negrilor, care s-au impus cu rezultatul de 26-12. Ovidiu Tonita a fost de aceasta data titular pe postul de inchizator, victoria lui Aix-en-Provence fiind asigurata de eseul fijianului Marika Vakacequ, completat din fata butului de uvertura Lucas Levy.

In sferturile de finala Ovidiu Tonita si Aix-en-Provence vor intalni pe Aubenas, care a terminat pe locul secund sezonul regulat in Grupa a 2-a, iar apoi a trecut de Langon gratie succesului cu 19-3 pe propriul teren, dupa ce in mansa tur pierduse la o diferenta de doua puncte.

Chiar daca in sezonul regulat a avut un parcurs excelent, Rouen nu a reusit decat un rezultat de egalitate in deplasare la Gennevilliers, 21-21, Alexandru Tudori fiind prezent pe teren in partea secunda. Astfel, calificarea in optimile de finala ale Federale 2 se va decide pe 3 mai, in mansa retur care va avea loc pe Stade Jean Mermoz.

Laurent Giucal a lipsit din formula celor de la St Jean D’Angely, care au bifat o optiune serioasa pentru calificarea in optimile de finala din Federale 2, victorie cu 27-10 la Dijon, in timp ce Mihai Gorcioaia, titular pentru Castelsarrasin, nu si-a putut ajuta echipa, care a cedat pe propriul teren in fata lui Gaillac, rezultat 16-15 in favoarea vizitatorilor.

Pe 3 mai vor avea loc partidele din mansa retur ale saisprezecimilor de finala contand pentru Federale 2, in timp ce sferturile de finala ale Federale 1 se vor juca intr-o singura mansa pe 10 mai.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile