Michael Cheika a anuntat lotul cangurilor pentru Cupa Mondiala

Australia s-a aflat la un pas de a cuceri trofeul The Rugby Champioship si Bledisloe Cup, dar a cedat in fata eternei rivale Noua Zeelanda, de acum Wallabies concentrandu-se pe Cupa Mondiala, astfel ca se cunosc deja cei 31 de jucatori care vor participa la turneul final din Anglia.

Antrenorul Michael Cheika a anuntat un lot din care fac parte 17 jucatori pentru inaintare si 14 pentru liniile dinapoi, dintre acestia cei mai putin experimentati fiind debutantul Toby Smith si Sean McMahon, respectiv Henry Speight, ambii cu trei selectii pentru canguri. Vor lipsi in schimb James Horwill si Nic White, ambii prezenti in recent incheiatul Four Nations.

Pentru Michael Cheika nu a fost usor sa aleaga pe cei care vor reprezenta Australia la Cupa Mondiala, astfel ca la baza nominalizarilor au contat evolutiile jucatorilor in Super Rugby si The Rugby Championship, pentru a alcatui un lot echilibrat, capabil sa faca fata cerintelor unei competitii cum este Cupa Mondiala.

Din cei 31 de jucatori 13 inca nu au participat la cea mai importanta competitie mondiala, in timp ce Adam Ashley-Cooper, Matt Giteau si Stephen Moore se pregatesc pentru cea de-a treia prezenta, ultima sansa pentru acestia de a-si trece in cont un trofeu pe care Wallabies l-au cucerit in 1991 si 1999.

Drumul catre Anglia va trece pentru australieni prin Statele Unite, unde vor intalni pe 5 septembrie echipa nationala a vulturilor, in vederea stagiului de pregatire nord-american alti zece jucatori vor insoti lotul anuntat pentru Cupa Mondiala.

La Cupa Mondiala Australia face parte din Grupa A si va intalni Anglia, Tara Galilor, Fiji si Uruguay, cei 31 de jucatori pe care se bazeaza Michael Cheika fiind:

Inaintare: Stephen Moore,Tatafu Polota-Nau, Greg Holmes, Sekope Kepu, Scott Sio, James Slipper, Toby Smith, Kane Douglas, Dean Mumm, Rob Simmons, Will Skelton, Michael Hooper, Ben McCalman, Sean McMahon, Wycliff Palu, David Pocock, Scott Fardy
Liniile dinapoi: Will Genia, Nick Phipps, Quade Cooper, Bernard Foley, Kurtley Beale, Matt Giteau, Matt Toomua, Adam Ashley-Cooper, Israel Folau, Rob Horne, Drew Mitchell, Henry Speight, Joe Tomane, Tevita Kuridrani.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile