Classic All Blacks va juca la Toulon, in memoria lui Jerry Collins

Classic All Blacks va juca la Toulon, in memoria lui Jerry Collins.

Pe data de 7 octombrie, la Stade Mayol, va avea loc un meci de gala, intre puternica echipa franceza Toulon si Classic All Blacks, o selectionata neoficiala neozeelandeza, alcatuita din fosti internationali All Blacks.

Jocul respectiv va avea o miza simbolica, deoarece se va disputa in memoria fostului international neozeelandez de origine samoana, Jerry Collins, decedat in luna iunie a acestui an, intr-un accident de masina. Collins a evoluat ultima data la echipa de club franceza Narbonne, din Pro D2.

Iata lista jucatorilor selectionati pentru Classic All Blacks: Corey Flynn, Andrew Hore, Carl Hayman, Chris King, Hoani Tui, Saimone Taumoepeau, Ali Williams, Brad Thorn, Dean Budd, Troy Flavell, Chris Masoe, Adam Thompson, Jason Eaton, Orene Ai’i, Justin Marshall, Kevin Senio, Steven Brett, Ben Atiga, Anthony Tuitavake, Rudi Wulf, Sitiveni Sivivatu, David Smith, Carlos Spencer. Din cei 23 de jucatori, doar patru nu au in acest moment, angajamente la echipe profesioniste.

Decan de varsta este celebrul Brad Thorn, in varsta de 40 de ani, care a evoluat pana nu demult in Japonia. Antrenorul stelelor neozeelandeze va fi Andy Haiden, el insusi de 117 ori international, in perioada 1972-1985. Primul meci din istoria Classic All Blacks a fost in anul 2007, când aceasta formatie s-a impus in fata nationalei Japoniei, cu scorul de 35-26.

FOTO: theguardian.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile