Mihai Macovei pierde meciul contra Italiei

XV concluzii dupa participarea Stejarilor la RWC 2015: Mihai Macovei, „regele placajelor” (VI).

Capitanul Stejarilor, Mihai Macovei, a fost suspendat pe o perioada de doua saptamani dupa un placaj periculos aplicat in meciul contra Canadei.

Mihai s-a prezentat in fata Comisiei de Disciplina, iar in baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale si dupa vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat ca romanul a facut un gest care a pus in pericol integritatea corporala a adversarului sau. Macovei a negat acuzatiile aduse in acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a doua saptamani dupa ce initial risca o suspendare de trei saptamani.

Astfel, jucatorul cu cele mai multe placaje de pana acum la aceasta editie de Cupa Mondiala, autorul celor doua incercari din victoria spectaculoasa a Stejarilor in fata Canadei, nu va putea evolua in meciul contra Italiei, de duminica, 11 octombrie. Suspendarea va expira pe 19 octombrie.

Antrenorul Stejarilor, Lynn Howells va anunta vineri echipa care va intra in teren in meciul contra Italiei, ultimul meci al Romaniei din faza grupelor de la aceasta editie a Cupei Mondiale.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile