La Roznov va avea loc un turneu demonstrativ cu scopul promovarii rugbyului

La Roznov va avea loc un turneu demonstrativ cu scopul promovarii rugbyului.

Sambata, 14 noiembrie, la Roznov va avea loc un turneu demonstrativ la care vor participa baieti si fete cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani, scopul acestui eveniment fiind acela de a promova rugbyul in zona Piatra Neamt.

Sase echipe se vorlua parte la acest eveniment, Roznov Rugby Baieti U10, Roznov Rugby Fete U10, Roznov Rugby Fete U13, Targu Neamt Baieti U12, Raucesti Fete U13 si Piatra Neamt Baieti U12, partidele urmand a fi gazduite de terenul Liceului Roznov.

Organizatorul turneului demonstrativ, profesorul Eusebiu Popa a avut amabilitatea sa ne declare: “Am ales orasul Roznovpentru ca am gasit interes fata de rugby in primul rand si de asemenea sustinere din partea conducerii Liceului, doamna directoare OanaIlarie si a conducerii locale. Dorim ca prin acest eveniment sa promovam rugbyul, iar in viitor sa organizam un campionat judetean.”

Tot cu aceasta ocazie se vor aniversa 24 de ani de la infiintarea echipei RC Venus Piatra Neamt, cu o traditie inceputa in 1991, fetele lui Eusebiu Popa cucerind de-a lungul anilor titluri nationale la rugby 7 sau prezente la United World Games care se disputa in Austria.

La finalul turneului demonstrativ toate echipele participante vor fi recompensate cu premii, diplome si alte surprize.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile