Florin Surugiu s-a transferat la Calvisano

Florin Surugiu s-a transferat la Calvisano.

Internationalul roman Florin Surugiu a semnat o intelegere valabila pentru sase luni cu clubul italian Calvisano, acolo unde va redeveni coechipier cu Florin Vlaicu, colegul sau de la CSM Bucuresti Olimpia si de la echipa nationala de rugby a Romaniei.

Surugiu, accidentat dupa Cupa Mondiala din Anglia, s-a refacut complet si spera sa poata debuta la partida din campionatul italian, programata în 6 ianuarie 2016, cu vicecampioana Italiei, Rugby Rovigo. „In primul rand ma bucur ca am reusit sa trec peste accidentarea aceasta care m-a tinut destul de mult timp pe loc. Va fi o experienta noua pentru mine din care vreau sa invat cat mai mult. Am avut meciuri impotriva lor, sunt o echipa buna si sper sa imi fac treaba cat mai bine pe teren. Nu am emotii, este bine ca il voi gasi acolo pe Vlaicu  si nu cred ca voi avea probleme de adaptare”, a spus Surugiu.

Surugiu, care a implinit in aceasta luna 31 de ani,  se va prezenta in cantonamentul celor de la Calvisano in data de 27 decembrie.

La randul sau, Vlaicu va debuta pentru Calvisano duminica, in deplasare, cu Harlequins, in Challenge Cup. Jucatorul roman este anuntat titular pe postul de uvertura, la gruparea italiana.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile