Thursday 08th December 2016,
Federatia Romana de Rugby

Bucurosi pentru victoria cu Spania, Mihai Macovei si Florin Vlaicu asteapta meciul cu Rusia pentru un joc mai frumos

Bucurosi pentru victoria cu Spania, Mihai Macovei si Florin Vlaicu asteapta meciul cu Rusia pentru un joc mai frumos.

Nationala de rugby a Romaniei continua neinvinsa sezonul 2016 al Cupei Europene a Natiunilor. Stejarii au invins sambata, la Madrid, Spania cu 21-18 si au obtinut astfel a doua victorie consecutiva.

Aflat la primul meci in acest sezon pentru Romania,capitanul Mihai Macovei a marcat primul eseu al Stejarilor pe Stadionul “Universidad Complutense”. “Ma asteptam sa fie un meci greu, am intrat greu in prima repriza. La pauza, antrenorul Howells ne-a spus ca nu am jucat nimic, nu am respectat niciun sistem de joc, ca vrem sa marcam, dar nu facem nimic si ca nu ne poate da nimeni puncte pe tabela daca nu jucam. A trebuit sa iesim la joc si incet, incet au venit si punctele. M-am bucurat pentru tinerii din echipa, cred ca au un viitor aici, le-am spus sa aiba mai multa incredere in ei si sa munceasca, pentru ca astfel nu vor ajunge niciunde. Daca vor merge acasa si se vor multumi cu faptul ca au fost, nu e suficient, nu vor face nimic la echipa nationala. Trebuie sa munceasca mai mult. Urmeaza meciul cu Rusia, speram sa facem un joc mai bun si sa obtinem inca o victorie. Doresc sa le multumesc tuturor romanilor care au fost astazi aici, in tribune si ma bucur ca macar am reusit sa le aducem o mica bucurie”, a declarat Mihai Macovei, capitanul Romaniei.

Florin Vlaicu, cel care a reusit sa puna pe tabela 11 puncte in partida cu Spania a declarat ca jucatorii sunt constienti ca au facut un meci slab, insa spera sa isi ia revansa cu Rusia, pe 27 februarie, la Iasi.

„Ne asteptam la un meci greu, mai ales in prima repriza din cauza vantului. Nu ne-am dat batuti, ca de fiecare data am revenit dupa pauza, iar o victorie e o victorie, ne-a spus si antrenorul nostru asta. Stim toti ca am facut un meci prost, acum ramane sa ne pregatim pentru Rusia si sa facem cu ei un meci bun. Probabil rusii vor veni sa castige, sunt si ei increzatori dupa cele doua victorii, insa speram sa reusim un meci bun si sa continuam neinvinsi in acest sezon „ a spus acesta.

FOTO: Ruben Chavero Gaspar

7,556 total views, no views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!