Florin Vlaicu, jucatorul meciului L’Aquila-Calvisano din Campionato Eccellenza

In etapa a XV-a din Campionato Eccellenza, Calvisano a castigat cu 54-7 pe terenul lui L’Aquila, o victorie la care Florin Vlaicu a contribuit esential fiind desemnat jucatorul meciului, galben-negrii cu acest succes continua sa conduca in clasamentul competitiei devansand-o pe Rovigo.

Partida disputata pe Stadio Tommaso Fattori a fost la discretia lui Calvisano in fata careia L’Aquila , ultima clasata nu a putut emite pretentii, Florin Vlaicu titular pentru galben-negri reusind sa inscrie un eseu si sapte transformari fiind desemnat jucatorul meciului. Florin Surugiu a intrat in joc in repriza secunda in timp ce Vlad Badalicescu si Marius Sirbe au facut parte din primul XV a lui L’Aquila.

Pentru Calvisano atentia este indreptata acum catre mansa tur a Play-Off-ului calificarilor pe tabloul principal al European Rugby Challenge Cup, pe 9 aprilie italienii intalnind campioana din SuperLiga CEC Bank, Timisoara Saracens in gazduirea stadionului Dan Paltinisanu, revansa fiind programata in data de 23 aprilie.

Principala urmaritoare a lui Clavisano, Rovigo a disputat o partida fara eseuri pe trenul lui Viadana in care s-a impus cu rezultatul de 15-6. Toate punctele invingatorilor au fost marcate de Basson care a concretizat cinci lovituri de pedeapsa, desprinderea venind in ultimele zece minute.

Surpriza etapei a fost victoria lui Fiamme Oro in fata lui Mogliano, chiar pe terenul acesteia, desi gazdele au condus la pauza cu 10-6, un eseu a lui Massaro, transformat de Azzolini in minutul 68 stabilind invingatoarea. Fiamme Oro a castigat cu 13-10 si ocupa pozitia a cincea in clasament.

Scorul etapei l-a reusit Padova, pentru care pilierul George Iacob a intrat din postura de rezerva, nu mai putin de 13 eseuri trecndu-si in cont invingatorii care au surclasat-o pe Piacenza cu rezultatul de 79-7. Cu Bogdan Iovu titular, San Dona s-a impus la Roma impotriva lui Lazio, scor 29-27, dupa o partida extrem de disputata decisa in minutul 75 gratie unui eseu a lui Manfredi, transformat de Costa.

Clasament:
1.Calvisano-64p
2.Rovigo-62p
3.Padova-48p
4.Mogliano-46p
5.Fiamme Oro-38p
6.San Dona-34p
7.Viadana-32p
8.Lazio-25p
9.Piacenza-10p
10.L’Aquila-3p

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile