Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Premiem cel mai frumos “eseu”

8 ianuarie 2010 INTERN

FRRFederatia Romana de Rugby pune la bataie un set de echipament al echipei nationale pentru cel mai frumos eseu compus de cititorii www.frr.ro.

(IN)SCRIE UN ESEU!!!
Spune-ne care crezi tu ca sunt aspectele care fac din rugby un sport special si noi te premiem.
Trimite-ne un email cu textul tau pana pe 18 ianuarie 2010 la adresa media@frr.ro. Nu uita sa treci in email numele tau si numarul de telefon.

Castigatorul va fi anuntat pe 20 ianuarie 2010.
Eseul sau va fi postat integral pe www.frr.ro.

Bafta!!!

3,236 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

8 Comments

 1. vilmaristul 9 ianuarie 2010 at 8:46

  pai decand cu revolutia asta tot ce era frumos pe timpuri,s a uratit sau a disparut
  fotbalul,singurul care supravetuieste,si inca bine
  ce campionat de rugby aveam ce rezultate bune in competitiile internationale!
  mie imi place sportul in general;mai tineti minte anii ’70-’80,cand vedeam toate campionatele europene sau mondiale de atletism,rugby,handbal,volei,baschet,si nu aveam decat o televiziune
  acum avem o multime de canale de sport,si toate cu specific ,,fotbal”
  in 80% din cazuri
  asta este.ne multumim cu ce avem si gata
  o zi buna!

 2. Malaescu Cristian tel 0722821189 9 ianuarie 2010 at 17:01

  Rugby este un sport de angajament barbatesc si o disciplina superioara la multe sporturi. Succes echipei Romaniei si cat mai multi suporteri in tribune. P.S. atragerea copiilor la partide in tribune este de dorit.

 3. the reader 9 ianuarie 2010 at 23:00

  marfa jocul de cuvinte

 4. DOBRICA CARMEN-ANA 10 ianuarie 2010 at 0:35

  Rugby,hmmm,sport barbatesc.Oare e numai un sport? Nu si cred asta pentru ca in sporturile mai”dure”,nu au ce cauta lasii,cei care nu au spirit de echipa,plangaciosii,cei care mai mult stau pe bara,la primul ghiont.Rugby este o forma de a aduna,un grup de barbati hotarati,cu constiinta,buni strategi care lupta pe teren,indiferent de rani,uneori cu sangele siroindu-le pe fata! Eu,ca femeie,nu pot decat sa admir puterea de lupta a rugbystilor,putere care din pacate,n-o prea mai vad si in alte sporturi.Uneori,puterea asta de lupta,in sport,este infranata de unele federatii,prin lipsa de bani sau mai rau de indiferenta!Rugbyul este special,asemenea muschetarilor,rugbyul are acel ceva “Unul pentru toti si toti pentru unul!”Hai ROMANIA!

 5. popa marian 10 ianuarie 2010 at 12:52

  Buna ziua. Cred ca cea mai importanta trasatura a rugby-ului este respectul pentru adversar si pentru colegi .In nici un alt sport nu am vazut ceva asemanator. Putin se apropie doua sporturi dar nu sunt la fel de barbatesti:tenisul si boxul profesionist.M-am bucurat cand s-au transmis meciurile din cupa mondiala si turneul celor 6 natiuni.Pacat ca si alte sporturi:ex. ca fotbalul (foarte mediatizat) nu au spirit de echipa si darzenie asa cum are acest sport.Pacat de asemenea ca nu avem un campionat puternic la fel ca cel din Franta.Oricum cred ca suntem pe un drum ascendent d.p.d.v. al echipei nationale.
  Cu respect,
  Catalin Popa

Leave A Response