Thursday 19th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Alin Petrache: Nu am legatura cu scandalul din club

19 ianuarie 2010 INTERN
Alin Petrache

Alin Petrache

Presedintele Federatiei Romane de Rugby  doreste sa clarifice unele informatii eronate aparute in ultima vreme in presa.
Va redam integral declaratia presedintelui FRR, Alin Petrache, pentru www.frr.ro:

“Saptamana trecuta au aparut, in mai multe ziare, informatii ca as fi fost implicat intr-un scandal dintr-un club bucurestean. Observ ca articolele ulterioare in care se specifica foarte clar ca nu este vorba de persoana mea ci de fratele meu nu au fost suficiente.
Tin sa precizez foarte clar ca nu a fost vorba vreo secunda de implicarea mea in acel scandal. Totul s-a nascut din goana presei dupa senzational, la care s-au adaugat informatii trunchiate. Nu am fost in acel club in acea seara pentru ca nu frecventez astfel de localuri. Persoana cu numele Petrache implicata in acest caz este fratele meu, Dan. Nimeni nu a putut demonstra prezenta mea in acel club, in acea seara sau cu vreo alta ocazie. Nu mi se pare corect sa fiu judecat pentru faptele fratelui meu. La fel de regretabil este acest scandal care a avut loc intre fosti si actuali sportivi. Este un comportament cu care nu sunt de acord. Personal, am fost foarte dezamagit de atitudinea fratelui meu.”

2,255 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

9 Comments

 1. altalin 19 ianuarie 2010 at 11:07

  oricum esti o jigodie!

 2. bou 19 ianuarie 2010 at 15:17

  esti o mare panarama si un corupt

 3. cantor 20 ianuarie 2010 at 14:29

  voi (bou si altalin)sunteti cele mai mari j*****i care va ascundeti dupa aceste porecle si nu spuneti lucrurile pe fata

 4. armand manea 21 ianuarie 2010 at 10:46

  bine spus Cantore……

 5. gheghe(Gheorghe Gheorghe) 21 ianuarie 2010 at 14:07

  Daca ne ascundem dupa pseudonime care mai de care de fitze???nu cred ca e corect sa ne dam cocosi si sa jignim pe oricine.Salut ideea Dlui Manea de a ne posta pe forum numele real si sa comentam sa criticam sau sa laudam daca e cazul .DECI AVIZ CELOR CE AU SANGE IN MECANISME,POSTATI COMENTATRII FOLOSINDU-VA NUMELE REAL.PS. RESPECT PT DL MANEA SI PT DL CANTOR.

 6. horse 24 ianuarie 2010 at 20:55

  Ba da de ce sa nu ne jignim ascunsi dupa pseudonime. Adica ce sa ne jignim in fata. Exagerati!
  Acum eu inteleg ca atunci cand dati limbi vreti macar sa vi se stie numele dar cei ce jignesc poate nu vor.
  Bine ca ai tu „gheorghe” sange in mecanisme sa faci pe porumbelul pacii.
  Hai, sanatate!

 7. robert andrei 12 februarie 2010 at 2:59

  horse ai o atitudine de „prostu satului” du-te la fotbal acolo e locul tau,si gheghe (dumnezeu sa-l ierte) chiar avea sange…P.S. horse(cal) ti-ai pierdut jokeul sau birjarul???frumos nickname esti un animal purs-sange:=))

 8. horse 12 februarie 2010 at 15:03

  M-ai blocat cu gheghe. Dumnezeu sa-l ierte!

 9. horse 12 februarie 2010 at 15:29

  PS: Dar ce glume tari ai! Ai tradus tu „horse” si ti-ai dat seama ca inseamna cal. Si ai facut legatura cu jokeul. Si in plus ma mai si trimiti la fotbal ca jigodii ca mine nu au loc la rugby in Romania unde ne respectam atat de mult ca ne batem in semifinale si finale ca animalele (si tot sezonul in general) si ne luam lumina intre coechipieri la antrenamentele nationalei A.
  Si horse vine de la poker. Da si tu un google daca nu te-ai prins!

Leave A Response