Tuesday 26th March 2019,
Federatia Romana de Rugby

Mihai Adascalitei a fost suspendat pe o perioada nedeterminata de Colegiul Director al FRR

19 ianuarie 2010 INTERN

Forul compus din presedintele si vicepresedintii Federatiei Romane de Rugby a decis suspendarea jucatorului Mihai Adascalitei pentru o perioada nedeterminata.

Decizia vine ca urmare a comportamentului nesportiv.

Colegiul Director a luat aceasta decizie pana la o hotarare a comiisiilor de specialitate.

2,102 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

8 Comments

 1. misu 19 ianuarie 2010 at 12:08

  Poate dati si ceva informatii legate de motivul suspendarii. Ce s-a intamplat ieri in cantonament? Cum stim noi sa ne ocupam de alte lucruri, mai putin de rugby. Cum stim noi sa facem educatie jucatorilor „profesionisti”…

 2. anonim 20 ianuarie 2010 at 14:42

  nu merita pe viata tinand cont ca se mai intampla la sporturile de echipa totusi sunt 27 de jucatori intr-un lot nu pot fi toti de aceeasi parere eu zica vre-o 8 luni era de ajuns tinand cont ca adascalitiei e un jucator de care roamania are nevoie!!!!

 3. n-am 20 ianuarie 2010 at 20:34

  Adascalitei asta merita exclus pe viata din rugby, retras gradul de la dinamo, daca detine asa ceva, si judecat penal poate chiar cateva luni bune de puscarie! este inadmisibil un asemenea comportament din partea unui jucator cu pretentii la nationala!

 4. Diana 21 ianuarie 2010 at 0:36

  Eu sper din suflet sa-l suspende! Asa ceva nu se facea nici macar in epoca de piatra!! Avand in vedere ca Adascalitei e „militian”, daca avea pistolul la el il impusca pe Radoi?? Comportamentul lui Adascalitei e impardonabil, regretabil si BARBAR!!! Nu merita nici un fel de clementa deoarece el in cantonamentul nationalei reprezenta Romania, deci ne reprezenta pe noi. Trebuia sa nu uite asta atunci cand a lovit cu piciorul in plina figura un coleg care se lega la sireturi. Rushinica! sau mai bine zis RUSINE!

 5. IULIAN 24 ianuarie 2010 at 20:06

  TATELOR IA NU MAI JUDECATI DACA NU STITI CE SA INTAMPLAT CU ADEVARAT,PE VOI DACA VINE CINEVA SI VA LOVESTE STATI SI ZICETI:” MAI DA UNA CA NU AM SIMTIT”?HABAR NU AVETI DE SPORT LA CRATITA CU VOI.IAR RADOI TREBUIA SA ISI VADA DE TREABA NU TREBUIA SA LOVEASCA CU O ZI INAINTE

 6. timis cristina 28 februarie 2010 at 14:24

  Draga Diana, esti o *******. Echipa dinamo este o echipa a politiei, ,,intreaga echipa´´ nu doar Mihai Adascalitei e ,, militian,, cum il numesti tu. Mihai, e un individ inteligent care nu se manifesta ca un ,, militian´´ ci ca un sportiv , cu un comportament adecvat sportivilor de categoria lui. Acel individ care a primit piciorul in fata de la Adascalitei , a meritato din plin. Nu cred ca esti in masura sa-l cataloghezi pe Adascalitei in vre-un fel, esti habarnista si mai bine te abtii de la comentarii. E unul dintre cei mai buni jucatori, si da, echipa Romaniei are nevoie de un jucator ca el. Ceea ce sa petrecut intre cei doi jucatori, ii priveste personal.

 7. ana-maria 5 martie 2010 at 0:18

  mishu e un sportiv bun,care a facut ceva pentru rugby-ul roman,sa il suspende pe viata???ar fi o prostie,eu una cred ca e o valoare si nu merita asa ceva…ala radoi daca la mancat undeva,asa i-a trebuit si nu are de cat sa suporte consecintele.ii urez multa bafta la mishu si sa revina cat mai curand cu fruntea sus.

 8. B.George 1 aprilie 2010 at 21:28

  Vreau sa va spun doar ca de cand a venit Adascalitei Mihai la noi sa ne antreneze la grupa de J4 al clubului C.N.A.V am invatat foarte multe de la el si nivelul echipei a crescut considerabil…

Leave A Response