Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Daniel Mitrea pregateste Educatori IRB

31 ianuarie 2010 INTERN

Daniel Mitrea (centru) si ceilalti participanti la curs

Antrenorul federal Daniel Mitrea a participat in Franta la un curs de formare pentru Educatorii IRB in calitate de Trainer. Oficialul roman este la prima actiune de acest gen desfasurata peste hotare.
In cele trei zile de curs Mitrea a pregatit 24 de formatori de antrenori si arbitri din 7 tari.
El ne-a declarat ca a fost o experienta motivanta si spune ca astfel de actiuni vor mai avea loc si in Romania pentru a mari numarul Educatorilor IRB.
Calitatea de Trainer este cea mai inalta clasa pentru IRB.

„A fost o experienta super motivanta din punct de vedere profesional. Este pentru prima oara cand particip in calitate de Trainer IRB (formator de formatori) la o actiune de formare de Educator IRB (formator de antrenori/arbitrii) in alta tara . Cu atat mai onorant pentru mine, este faptul ca s-a derulat in Franta. Acest sistem de formare a specialistilor a fost pus in practica de catre IRB inca din 2004 (am participat la primul curs organizat si am obtinut diploma de Educator IRB), iar in 2006 am obtinut licenta de Trainer IRB. In 2008 am participat la o actiune asemanatoare organizata in Romania pentru antrenori si arbitrii din Europa de Est, insa acum nivelul a fost mult mai ridicat si tocmai de aceea actiunea in sine a fost foarte valoroasa. Asemena actiuni vom mai derula si noi aici in Romania pentru a mari numarul de Educator IRB (la ora actuala avem 5 – 3 pentru antrenori si 2 pentru arbitrii)”, a declarat Mitrea.

2,713 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. dinca adrian 31 ianuarie 2010 at 14:49

  Foarte tare
  Ma bucur pentru Daniel. Am avut onoarea sa fiu antrenat de el la juniori si stiu ca daca cineva este in stare sa faca ceva in acest sens el este persoana potrivita.
  Multa bafta in continuare.

 2. gheghe 31 ianuarie 2010 at 14:49

  Felicitari Domnule Mitrea,ma simt onorat ca un roman sa ajunga la acest nivel.

 3. daniel 1 februarie 2010 at 12:21

  Daniel Mitrea e unul din putinii oameni din FRR care intr-adevar munceste pt rugby.

Leave A Response