Sunday 24th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Sorin Socol: Nu avem voie sa gresim

4 februarie 2010 NATIONALA

Sorin Socol, capitanul stejarilor

Capitanul echipei nationale apreciaza ca fiecare meci din Cupa Europeana a Natiunilor este important si va fi tratat ca o mica finala pentru a ajunge la Cupa Mondiala. El spune ca Stejarii vor face tot ce le sta in putinta
pentru a confirma jocul bun facut in toamna cu Fiji.
Socol este de parere ca jucatorii romani sunt mai experimentati decat cei spanioli si anunta ca Romania va incerca sa marcheze cat mai mult pentru a castiga fara probleme confruntarea cu Spania. El a mai apreciat ca meciul cel mai greu va fi cu Rusia, mai ales datorita faptului ca se joaca in
deplasare.
Capitanul nationalei noastre a mai spus ca jucatorii sunt constienti de miza acestor jocuri si au reactionat foarte bine la indicatiile staffului tehnic, atmosfera din sanul lotului fiind una foarte buna.

Pe aceeasi lungime de unda s-a situat si presedintele FRR, Alin Petrache, care a declarat ca nationala noastra are nevoie de cinci victorii din cinci meciuri pentru a merge direct la Cupa Mondiala. Petrache a precizat ca vor fi meciuri foarte grele si a facut apel la suporteri sa vina in numar cat mai mare la meciurile disputate pe teren propriu.

Serge Lairle, antrenorul principal al echipei nationale a Romaniei, a spus, referindu-se la meciul de sambata cu Spania, ca vremea nu va influenta tactic echipa noastra si i-a felicitat pe jucatori pentru modul în care s-au pregatit.

2,343 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. vaspargfata 4 februarie 2010 at 16:10

    Bai baieti macar sa bateti voi sambata pe spania ,si nui mai luati de sus asa ca jucati totusi cu spania nu cu vreo echipa de juniori de prin tara de la noi da si aia var bate, hai sa facem un pariu 24-18 pentru spania scor final.

  2. Shadow 4 februarie 2010 at 16:43

    In Oradea se mai face rugby? stie careva?:-??

Leave A Response