Wednesday 21st April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Magazin cu echipament de rugby la sediul FRR

5 februarie 2010 INTERN

Florin Matei, Secretar General FRR

In curtea FRR, se construieste incepand de zilele trecute un magazin in care se va comercializa echipament de rugby. Tot aici se vor gasi bilete pentru meciurile disputate pe stadionul Arcul de Triumf. Magazinul urmeaza a fi lansat la inceputul lunii martie.

„FRR doreste sa raspunda mai multor solicitari venite din partea unor suporteri si va deschide un magazin cu echipament de rugby. Incercam sa le oferim iubitorilor de rugby o gama cat mai variata de echipament. Tot de la acest magazin se vor putea achizitiona si bilete pentru meciuri. Termenul de executie al lucrarii este 1 martie 2010”, a declarat Secretarul General al FRR, Florin Matei.

8,801 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

12 Comments

 1. george bargaunas 5 februarie 2010 at 11:53

  EXCELENTA idee.au trebuit sa treaca destui de multi ani pt.ca si suporterii echipei nationale de rugby a Romaniei(din tara si din strainatate)sa beneficieze(asa cum toate marile natiuni rugbystice au)de un magazin in vecinatatea stadionului.Inca o data FELICITARI actualei conduceri a FRR pt.idee.

 2. CANTOR 5 februarie 2010 at 12:22

  BRAVO VOUA IN SFARSIT

 3. cristachitza 5 februarie 2010 at 14:48

  E o idee foarte buna, ma saturasem sa ma incaier cu altii la masutele alea cand sunt meciuri pe Arcul de Triumf. Dar sper sa nu fie ca cel pe care il aveti in interior, unde trebuie sa cauti pe cineva sa-ti deschida.

 4. Suciu 5 februarie 2010 at 15:21

  Excelent…..! Succes !

 5. Silviu CALFAS 6 februarie 2010 at 15:20

  Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!
  Inca un pas catre inimile suporterilor Frunzei de Stejar.

 6. ion marin 7 februarie 2010 at 15:02

  Este un lucru pe cat de normal ,pe atat de necesar ca sa existe in jurul principalului stadion unde joaca selectionata Nationala,alte selectionate si cu atat mai mult cu cat acolo se afla chiar FRR un magazin cu absolut tot ce este necesar pt suporteri si nu numai.Important este ca ceea ce se va vinde sa fie de calitate si la preturi corecte.Iar daca tot suntem la acest capitol,ar fi frumos ca la primul meci international sustinut de Stejari acestia sa poarte inainte de inceperea meciului tricouri cu numele celui care a fost GHEORGHE GHEORGHE si sa fie oferite odata cu biletele de intrare si brelocuri sau alte accesorii inscriptionate cu poza si numele lui.Deschiderea de magazine cu echipament pt rugby nu va putea conduce decat la popularizarea acestui sport,fiind astfel si o buna reclama.

 7. Dan Sava 22 aprilie 2010 at 17:36

  Cand se da in folosinta , mai precis…?…sa stim si noi exact.Nu de alta …dar parca vad ca se vor inghesui ca la deschiderea Mall-ului Sun Plaza…

 8. Marius 4 iunie 2010 at 22:28

  Cu permisiunea dvs. as vrea sa adresez o rugaminte celor care ma pot ajuta cu o casca de rugby, am mare nevoie de aceasta casca de rugby pentru a putea juca fotbal deoarece anul trecut am fost operat pe creier iar doctorii nu imi mai dau voie sa joc fotbal fara protectie pentru cap. Mentionez ca nu vreau aceasta casca gratis ci sunt dispus sa o cumpar, iar in magazinele de articole sportive din Cluj nu am gasit aceasta casca de vanzare.
  Cu respect Marius Cluj-Napoca

 9. Claudiu 24 februarie 2011 at 13:50

  Daca ati afisa si programul magazinului ar fi excelent.

 10. Sabina Ionescu 9 septembrie 2011 at 21:35

  ar fi bine sa puneti poze cu produse

Leave A Response