Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mircea Nicolescu lasa lotul olimpic de bob pentru rugby

14 februarie 2010 INTERN

Mircea Nicolescu

Dupa o serie de disensiuni cu Federatia Romana de Bob si Sanie, care l-a scos din lotul olimpic de bob, Mircea Nicolescu a decis sa nu renunte la sport si vrea sa devina jucator de rugby.

Mircea Nicolescu are 25 de ani si a practicat timp de patru ani bobul. In aceasta perioada el a obtinut numeroase premii interne si internationale. A castigat medalia de bronz la Cupa Europei si a luat titlul de campion national de bob de patru anul trecut.

Clasarea pe locul cinci la Campionatul Mondial i-a adus si titlul de Maestru al Sportului lui Mircea Nicolescu.

“Mi-am dat seama ca nu pot sta fara sport. Rugby-ul mi s-a parut cea mai buna varianta. Am auzit ca este un sport practicat de gentlemani si asta mi-a placut. Rugby-ul este mai degraba un fenomen si chestia aceasta ma atrage. Sper ca pregatirea fizica de la bob sa ma ajute. Colegii si antrenorii m-au primit foarte bine. Sunt inca la inceput dar am de gand sa ma pregatesc cat mai bine pentru a surmonta lipsa de experienta”, a declarat Mircea Nicolescu.

Mircea Nicolescu urmeaza sa fie legitimat la CSM Bucuresti.

3,059 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

7 Comments

 1. dinca adrian 14 februarie 2010 at 15:13

  Ce echipa e CSM Bucuresti, Metrorex? 😀
  Eu iti urez succes prietene, dar e cam greu pe la rugby 😀

 2. boy's 15 februarie 2010 at 1:33

  hm o sa te ajute pregatirea de la bob dar nu-tiimagina k f mult…bafta si spor

 3. calin catalin 15 februarie 2010 at 9:35

  inca un visator !!! rugby se joaca in noroi, acolo unde este si situatia rugbyului actual. stie el ca rugbistii nostri pleaca spre tot ce inseamna sport de contact scarbiti de modul in care sunt tratati ? apropo, rugbyul in romania este sportul gentlemanilor condus de…
  toate bune.

 4. ancu 15 februarie 2010 at 9:49

  De senzatie. La 25 de ani se apuca de rugby, are o mare cariera in fata. La 26 se lasa

 5. mihai 15 februarie 2010 at 14:19

  Am vazut ce au scris ceilalti baieti.Probabil ca si ei au fost la rugby si stiu foarte bine ce este pe acolo.In general nimic nu poate sa fie bine intro tara in care toate merg prost. Acum este mai bine pentru el sa se apuce la 25 si sa se lase dupa un an decat sa munceasaca patru ani si sa fie lasata acasa in mod abuziv.Nu poate sa-i faca rau Daca ii place sportul poate sa-l faca unde-i place sau unde poate.Eu am un singur sfat ….daca va primi alte oferte din alta parte si de oriunde sa le analizeze din prisma intereselor lui personala si sa nu mai faca prostia de la bob sa refuze oferte ca de…vrea el…sa fie cu echipa din Romania. Iti doresc multa sanatate

 6. ixulescu 15 februarie 2010 at 21:59

  condus de incompetentii de la bamboo cataline.auzi cu ce realizari se lauda ei ca au adus un baiat de la bob si lau facut ruybist la 25 de ani in loc sa ajute echipele de copii.

 7. seby 19 februarie 2010 at 19:10

  era o vorba….. iarna nu-i ca vara…. la fel si tu Mircea, rugbyul nu ca bobu,
  mai ai de mancat pamant si de rupt dinti pana poti sa zici ca esti jucator de rugby….

Leave A Response