Friday 23rd August 2019,
Federatia Romana de Rugby

UPDATE: Valentin Calafeteanu lipseste intre patru si sase luni

28 februarie 2010 NATIONALA

Valentin Calafeteanu (cu balonul)

Mijlocasul la gramada al echipei nationale s-a accidentat ieri in meciul de la Soci si va fi operat marti. Perioada de repaus va dura intre patru si sase luni.

“Operatia in sine nu este grea, dar recuperarea este foarte importanta. Am mai trecut prin astfel de momente acum doi ani cand am fost accidentat la clavicula. Atunci mi-a fost greu, acum vad altfel lucrurile. Sunt constient ca si astfel de momente fac parte din sport. Cel mai rau imi pare de momentul in care a venit aceasta accidentare. Mai aveam trei meciuri foarte importante la nationala si trebuia sa incep campionatul cu noua mea echipa (Arad). Imi doresc sa revin cat se poate de repede dar nu am de gand sa fortez”, a declarat jucatorul pentru frr.ro.

Valentin Calafeteanu (25 de ani) s-a accidentat pe finalul meciului cu Rusia la un contact dur cu un adversar. Investigatiile au aratat ca este vorba despre o fractura a antebratului (radius).

UPDATE: Vali Calafeteanu a fost operat astazi. Interventia a durat doua ore. Jucatorul a fost anesteziat partial si va fi externat maine.

2,097 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. calin catalin 28 februarie 2010 at 10:51

    de la intrarea lui in echipa a reusit sa-si mobilizeze f bine colegii si chiar sa-i motiveze. ceilalti au fost cam timorati. sa fie adevarat ca inima de leu sta in corpurile mici? ieri cam asa a fost.

  2. fost sportiv 28 februarie 2010 at 11:06

    Imi pare sincer rau pentru Calafeteanu. S-a vazut clar ca s-a schimbat fata echipei odata cu intrarea sa. Speram sa revina mai repede de 4 luni.

  3. SenseiElla 1 martie 2010 at 16:47

    Imediat ce a pus piciorul pe teren s’a vazut diferenta! Este un jucator foarte bun! Eeeei,acum asta e. Insanatosire grabnica!

Leave A Response