Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Trei echipe romanesti, in sferturile Cupei Europei Centrale si de Est

3 martie 2010 INTERNATIONAL

Rugby Romania

Arad, Baia Mare si Timisoara vor evolua in aceasta luna in sferturile de finala ale Cupei Europei Centrale si de Est. Cele trei formatii romanesti sunt favorite pentru calificarea in fazele superioare.

Semifinalele sunt programate pentru data de 24 aprilie, iar finala competitiei va avea loc la Budapesta, pe 5 iunie.

Antrenorul echipei din Baia Mare, Eugen Apjok, a declarat pentru frr.ro ca formatia sa are ca obiectiv castigarea competitiei. “Obiectivul nostru este sa castigam aceasta competitie.Vom juca fara jucatorii convocati la echipa nationala. Este un meci foarte bun de verificare inainte de inceperea campionatului”, a precizat Apjok, pentru frr.ro.

Pentru semifinale si finala echipa din Baia Mare a trecut pe lista jucatorilor disponibili si noile achizitii, Csaba Gal si Stefan Ciuntu.

Tehnicianul echipei din Arad vede competitia ca pe un bun prilej de a rula jucatorii tineri. Ovidiu Serban spune ca scopul sau este de a crea un colectiv omogen la Arad.

Secretarul General al clubului din Timisoara, Danut Borzas, spune ca echipa sa vrea sa ajunga in finala, pentru a-si apara trofeul castigat anul trecut. “Acest eveniment este binevenit. Avem meciuri internationale si asta este un lucru bun pentru noi. Anul trecut am castigat aceasta competitie, anul acesta vrem sa ne aparam trofeul”, a explicat Borzas pentru frr.ro.

In prima semifinala, castigatoarea meciului 1 va juca impotriva echipei care castiga meciul 3. In cea de-a doua semifinala se vor infrunta castigatoarele meciurilor 2 si 4.

Program:

06.03.2010. Meciul 1: Ricany – Vitézek
13.03.2010. Meciul 2: Arad – Bulldogok
13.03.2010. Meciul 3: Donau – Baia Mare
14.03.2010. Meciul 4: Dragon – Timisoara

1,749 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response