Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Silviu Spataru este noul presedinte al Asociatiei Judetene de Rugby Cluj

5 martie 2010 INTERN

Rugby Romania

Adunarea Generala l-a ales pe Silviu Spataru in functia de presedinte al AJR Cluj. Acesta il inlocuieste pe Bogdan Cantor.

In functia de vicepresedinte a fost ales Mircea Nistor, functia de Secretar General revenindu-i lui Mircea Rusu. Cealalta functie de vicepresedinte este ocupata de Flaviu Roman.

“Mi-am creionat cateva proiecte pe care vreau sa le pun in practica. Cu sprijinul Inspectoraului Scolar vreau sa inchei parteneriate cu 10 scoli din Cluj Napoca care sa aiba clase de rugby. Vreau sa infiintez asociatii de rugby in municipiul Dej si in orasul Gherla. Pe langa aceste proiecte, suntem in discutii avansate pentru construirea unei baze sportive in comuna Gilau. Totodata, vrem sa organizam un turneu final de juniori anul acesta”, a declarat Silviu Spataru pentru frr.ro.

2,017 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. LAZAR VALERIU 5 martie 2010 at 19:19

    FELICITARI SILVIU.

  2. Mihai 5 martie 2010 at 20:22

    Bravo Silviu, mult succes, sper ca toate proiectele pe care le-ai mentionat in interviu sa se realizeze.

  3. Carlos Silva 7 martie 2010 at 15:16

    Ma bucur nespus de mult atat pt tine cat si pt Nea Mircea. Va doresc mult succes la amandoi si cat mai multe realizari in noile functii! Sper sa ne revedem cat de curand si sa sarbatorim evenimentul.Noi, cei din Dublin, Irlanda

Leave A Response