Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Steaua a castigat memorialul de rugby “Eroii Revolutiei”

7 martie 2010 INTERN

Steaua a castigat trofeul Eroii Revolutiei

Steaua a trecut in finala turneului memorial de rugby “Eroii Revolutiei” de echipa rusa Enisey Kransnoyarsk cu scorul de 21-0.
Steaua a marcat trei eseuri prin Daniel Ianus si Samuel Maris (2), toate transformate de Dumbrava.

In finala pentru locurile 3-4, Farul Constanta a invins Politehnica Iasi cu scorul de 19-8.

“Turneul a fost o reusita, in pofida conditiile meteo potrivnice…Este o prima editie pe care speram sa o continuam intr-o buna traditie, asa cum omagiul eroilor Stelei merita sa fie amintit si comemorat an de an.
Vom incerca pentru editia urmatoare sa invitam echipe cu un impact si mai mare asupra publicului de rugby si nu numai. Florica Murariu si Radu Durbac merita din plin acest moment de rugby de suflet…Spectacolul continua!”, a declarat Cristian Mocanu, organizatorul evenimentului, pentru frr.ro.

Toate echipele participante au fost premiate de catre organizatori, George Boroi, presedintele CSA Steaua, Bobby Durbac, fiul lui Radu Durbac si Costica Murariu, fratele lui Florica Murariu, fiind cei care au inmanat cupele, premiile si fanioanele.

Sursa & foto:  www.steauarugby.com

2,335 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. CANTOR 8 martie 2010 at 11:50

    felicitari pt organizare in ciuda conditiilor meteo,felicitari speciale lui maris pt eseuri.

  2. mache 8 martie 2010 at 17:23

    Felicitari pentru initiativa, felicitari pentru efortul depus de echipe si organizatori, echipe cu impact mai mare nu prea cred ca ve-ti reusi dar e bine ca va propuneti. Felicitari antrnorului ca nu a dat interviu si nu sa plans de arbitraje! Suntem pe drumul cel bun!Bafta in campionat tuturor echipelor!

Leave A Response