Friday 28th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sorin Socol si Ana Maria Breban au cinat de 8 Martie

9 martie 2010 MEDIA

Ana Maria Breban si Sorin Socol

Capitanul echipei nationale de rugby si castigatoarea concursului organizat de www.frr.ro au cinat aseara la un restaurant din Capitala.
Sorin Socol i-a oferit castigatoarei un buchet de trandafiri albi, un tricou al echipei nationale si o minge de rugby cu autograful sau.

“A fost o seara extraordinara. Am vorbit despre rugby si despre multe altele. E prima oara cand castig un concurs si prima oara cand cunosc un jucator de rugby in afara gazonului”, a declarat castigatoarea pentru www.frr.ro
Ana Maria Breban a spus ca i-a placut ideea de a cina cu capitanul nationalei de rugby si ca mai asteapta astfel de concursuri.

“Vrem sa aratam ca jucatorii de rugby sunt altfel. In ciuda faptului ca practica un sport dur sunt niste gentlemani desavarsiti. Ma bucur ca am reusit sa facem bucuroasa o suportera. Acum stiu ca va veni la toate meciurile nationalei”, a spus Socol.

Foto: Marian Burlacu (Adevarul)

2,728 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. Honved 9 martie 2010 at 17:52

    mai bine s-ar preocupa DOMNUL PREŞEDINTE să se joace măcar cu georgienii meciul pe data stabilită,la cum arată vremea parcă am deja în minte imaginea jucătorilor georgieni urcându-se în autocar chiar în faţa mea, exact cum a fost şi cu Spania acum o lună…

  2. robert andrei 11 martie 2010 at 11:10

    honved esti un terminat in viata:ce legatura are o cina cu meciul??????esti penibil

  3. boy's 12 martie 2010 at 14:16

    frmuoasa d-ra norocoasa…:P:)))felicitari pt initiativa…ar trebui facut mai des kestii de genu…

Leave A Response