Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Sistem de ticketing pentru Stadionul National Arcul de Triumf

11 martie 2010 MEDIA

myticket.ro

Federatia Romana de Rugby pune la dispozitia fanilor echipei nationale un sistem de ticketing incepand cu meciul impotriva Georgiei.

FRR si Compania MyTicket vor colabora pentru distribuirea biletelor pentru meciul cu Georgia, urmand ca apoi sa semneze un parteneriat pentru o perioada mai lunga de timp.

Tichetele se vor vinde in Magazinele Diverta si online pe www.myticket.ro.

De la meciul urmator, biletele vor fi personalizate.

“Echipa nationala de rugby are nevoie mai mult ca niciodata de sustinere. Drept urmare vom incheia un parteneriat intre MyTicket si Federatia Romana de Rugby pentru a atrage cat mai multa lume la stadion si
pentru a pune la punct un sistem de ticketing profesional demn de aceasta echipa”, a declarat Andrei Tuturuga, Sales Manager la Compania MyTicket, pentru frr.ro.

Biletele se pot achizitiona si de la sediul FRR, zilnic, intre orele 10.00 si 16.00. Pretul acestora este de 10 lei la Tribuna I si 5 lei la Tribuna a II-a si Peluza.

3,996 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. un batran rugbyst 12 martie 2010 at 19:33

  daca acesti bani din vanzarea biletelor se duc la echipele de juniori si copi pt echipament si cantonamente e OK.daca au alta directie mai bine lasati intrarea libera asa vor fi tribunele pline.

 2. vlady 13 martie 2010 at 12:46

  este normal sa se plateasca la aces nivel. Sa fim seriosi 10 lei costa un paket de tigari cred k nu este o suma de speriat. Banii cred k sunt folositi cum trebuie; Avem nevoie si de resurse financiare.Hai Romania

 3. rugby15 14 martie 2010 at 18:04

  10 lei este pomana !
  Eu l-as face 20 lei cu ceva inclus in pret !
  Vreau sa vand si eu bilete pentru meciuri in provincie …………….
  astept mesaj pe email

Leave A Response