Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

S-au pus in vanzare biletele pentru meciul cu Spania

22 martie 2010 NATIONALA

Poster Romania-Spania

Tichetele pentru meciul contra spaniolilor s-au pus in vanzare de vineri in reteaua Diverta, pe site-ul www.myticket.ro si la sediul FRR.

Suporterii care si-au achizitionat bilete pentru meciul cu Spania, programat pentru data de 13 februarie 2010, pot folosi tichetele la meciul de sambata. Aceste tichete au fost blocate in sistem, astfel incat sa nu existe doua persoane cu acelasi loc pe bilet.

ATENTIE! Invitatiile oferite de FRR pentru meciul cu Spania din 13 februarie nu mai sunt valabile.

Romania joaca cu Spania sambata, 27 martie 2010, de la ora 14, pe Stadionul National Arcul de Triumf.
Meciul va fi transmis in direct de TVR2.

Pret bilete: 10 RON – Tribuna 1, 5 Ron – Tribuna 2 si peluza.
Casa de bilete FRR: Bld. Marasti nr 18-20, zilnic, intre ora 10 si 16.

2,492 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

 1. Vasile Constantin-Mao 22 martie 2010 at 20:16

  Jocul cu Spania – examenul de maturitate al nationalei noastre

  Dupa o campanie palpitanta in intrecerea de calificare la CM, ce a culminat cu jocul de la Lisabona, nationala noastra are o ocazie excelenta de a incheia sezonul de primavara in satisfactie totala: victorie si un joc de rugby evoluat.
  Scapata de presiunea excesiva a recuperarii punctelor pentru continuarea cursei de calificare, presiune ce si-a pus evident amprenta asupra calitatii jocului, cu stimulentul moral si Spania – un adversar rezonabil, reprezentativa noastra are tot suportul de partea ei pentru a schimba fata jocului practicat.
  Victoriile, ce au alimentat sperantele la recuperari imediate (sau chiar de perspectiva), au prevalat jocul extrem de pragmatic al echipei noastre, la o vedere critica chiar rudimentar. Folosind unilateral in joc forta pachetului de inaintare (si aici cu o multitudine de nesincronizari de joc, sau slab control al posesiei balonului), necontand, incerc sa cred premeditat, pe aportul in atac al liniilor dinapoi (cu stangacii surprinzatoare de tehnica la balon), jocul a fost dezarticulat, fara a fructifica plenar presupusele disponibilitati ale internationalilor nostri. Daca multe din cauzele jocului sarac in faza de atac (mult fragmentat, cu ritm slab de joc, fara solicitarea diversa a adversarului) se datoreaza, hai sa zicem, crisparii inerente data de miza jocurilor, cu siguranta pregatirea si indrumarea echipei tehnice trebuie sa-si asume parte din aceste cauze (asupra acestui aspect voi reveni).
  De aceea jocul de sambata cu spaniolii este ocazia de care avea nevoie echipa acum, aflata in buna forma, pentru a demonstra un joc meritoriu, important in perspectiva concursului de la cupa mondiala. Contand si pe o ambianta excelenta la joc, echipa trebuie sa dea totul pentru masura evaluarii juste, dar si pentru auto stima personala.
  Din toata inima uram mult succes nationalei noastre, care, iata, se afla in fata celui mai greu examen: al mandriei nationale si al orgoliului rugbyului pe care il jucam.
  Vasile Constantin-Mao

 2. zamfir 23 martie 2010 at 18:58

  Nu fac comentariul la viitorul meci romania-Spania, ci la o prezentare de jucatori copii in Pasajul Universitatii. S-a afirmat gresit ca aceasta prezentare a fost organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti. Conducerea AMRB si o parte a antrenorilor de copii si juniori din Bucuresti nu au avut niciun aport. A fost initiativa domnului Catalin Calin, care a convocat o parte din echipe. De fapt, echipa sau echipele domnului Catalin Calin, “Spartanii”, nu sunt inscrise in niciun campionat al AMRB. Fac parte din biroul AMRB si am asistat la aceasta intalnire din pasaj cu titlul individual, nu din partea conducerii AMRB. Poate daca se stia oficial la AMRB, participarea echipelor era mai consistenta si ar fi avut si alte componente de program.
  Constantin Zamfir, purtator de cuvant AMRB

 3. calin catalin 23 martie 2010 at 20:22

  domnule zamfir,

  nu stiu cine a afirmat contributia amrbului la organizarea evenimentului din pasajul universitatii. eu nu . eu nu am convocat o parte din echipe, eu am INVITAT toate echipele din bucuresti. nu am puterea, si nici nu e necesar s-o am, de-a convoca vreo echipa. eu am promovat rugbyul prin reprezentantii ei cei mai de seama: jucatorii. la amrb se stia de aceasta actiune dar, din motive de orgoliu, de jocuri de interese obscure, in esenta, din cauza faptului ca eu am criticat actiunile amrb sau lipsa lor, acestia si-au dat cu stangul in dreptul si nu au participat. ca se putea face si altceva sunt de acord. totul e sa faceti ceva si nu sa stati sa criticati ceea ce se face, ceea ce este cu mult mai usor. ca nu au venit si celelalte echipe, dupa cum banuiesc ca ati citit pe acest site, am spus ca nu ma deranjeaza. asta este unitatea din rugby, un sport important dar cu probleme f mari in randul reprezentantilor sai. dezicerea dvs de mai sus ma obliga sa fac mai multe in acest sens, indiferent ca vor fi echipe participante sau nu. voi arata dezinteresul celor care se plang ca nu au sustinere in plan mediatic, finantare si altele pe care le stiti f bine. v-ati facut datoria de purtator de cuvant al amrbului pe deplin. ati aratat care este starea acestei asociatii: lipsa unei capacitati de concentrare pe lucruri esentiale, dispute sterile menite sa ne mentina in viata un orgoliu in coma, un pragmatism desuet . altfel spus: nonsensuri. pt ca sunt un tip corect, ma voi raporta la niste evenimente punctuale petrecute in relatia cu amrb si frr:
  – in iunie 2009 depuneam pe rugby.ro o strategie de marketing si comunicare, nu foarte stufoasa. era discutata cu bazgan mihai, aprobata de el (poarta semnatura lui si stampila amrb). au existat doua tabere: una care a fost contrariata de faptul ca eu colaborez cu amrb, cu cei care nu sunt in stare sa faca nimic, dar in care eu credeam ca se pot mobiliza, fiecare din amrb fiind un nume in rugby, si cei care imi spuneau, asemeni dvs, ca ei de ce nu au fost intrebati ca puteau sa faca ceva cu mult mai bun. nu ca nu ar fi avut ocazia. orgolii, orgolii, orgolii.
  – paradoxal, am fost numit responsabil cu marketingul si comunicarea ( vedeti ca ocolesc cuvantul director care este mult spus) pentru amrb in doua sedinte: in iunie si decembrie. orice posibilitate de a tine legatura sau de a propune ceva concret amrb nu se putea din lipsa participarii la sedinte a presedintelui asociatiei, a lipsei unei strategii economico-financiare si a oamenilor pregatiti pt asa ceva, importanta exagerata data de apartenenta la un grup sau altul, noi toti avand un scop comun: rugbyul si nu imaginea noastra personala.
  – criticile mele privind modul in care se organizeaza amrb au facut ca multi oameni sa nu mai poata dormi noaptea si sa ma contreze extrem de “eficient” prin a incerca sa ma marginalizeze. m-am marginalizat singur, m-ai ales cand la penultima sedinta a amrb s-a discutat despre o noua strategie de marketing, atragerea sponsorilor prin relatia directa antrenor-patron/director, dar nu exista elementul esential: comisia de cenzori si contabilul. practic, vise frumoase! pragmatismul ( cuvant devenit extrem de nesuferit pt mine pt ca este f des folosit in sedintele amrb, dar fara o transpunere in practica) oricarui plan de eficienta, pana la urma, a actiunilor amrb este lovit de nulitate din pricina lipsei unui cadru legal .
  – orgoliile manifestate extrem de violent verbal sunt cele care va fac ineficienti. as spune ca cei din conducerea amrb sunt narcisici in relatiile sociale, iar criticile argumentate sunt primite extrem de tensionat in amrb ( fapt care ma determina sa spun ca exista o doza de narcisism in randul conducerii amrb). permanent, la sedintele amrb trebuie sa ne raportam si sa criticam si oamenii care sunt lipsa, fapt care ma face sa cred ca nivelul frustrarilor este extrem de ridicat.antrenorii cluburilor inscrise in amrb sunt, cred, mult prea plictisiti de aceste lupte si nu au decat un obiectiv: sa intre intr-un campionat cu echipele pe care le antreneaza. daca frr ar lua fraiele organizarii acestor campionate, ati vedea ca nimeni nu s-ar mai uita inapoi spre amrb. amrb nu are un teren propriu, nu are materiale sportive si de promovare proprii, nu are sponsorii proprii, nu are propriile fonduri si o politica clara, pe termen mediu, de participare competionala nationala si internationala, nu are propriul program de instruire pt jucatori si antrenori, recunoscut de meci si ministerul muncii. ce este, pana la urma, amrb? o asociatie care a avut niste scopuri bine definite, gandite de un fost rugbist si om politic – razvan murgeanu, un om extrem de eficient dpdv administrativ, dar care nu au fost continuate, ba chiar deturnate, de catre cei ce sunt acum la conducere. deci, ce este amrb? o asociatie de interese si frustrari proprii care va mai exista pana cand,cineva, cu cohones va spune stop .
  – in incheiere, as vrea sa va dau un exemplu: frr. in fruntea federatiei de rugby este alin petrache. un tanar criticat si criticabil. f vehement a fost criticat si de mine, la un moment dat chiar renuntand sa mai fac acest lucru din motive bine stiute. diferenta intre el, alin petrache, si amrb, batranul amrb, este mare. sa ma scuze cei care ma vor considera un pupincurist, dar argumentez imediat. este mare aceasta diferenta pt ca el are posibilitatea, si o face, de a da si exemple pozitive. dupa cat l-am criticat, dupa cat m-am luat de el si l-am tarat in noroiul comunicarii si al aprecierilor negative, a stiut sa raspunda pozitiv la ceva ce reprezenta interesul nostru comun: rugbyul. stia ca este o actiune personala evenimentul din pasaj, i-am comunicat ca nu pot folosi numele amrb in acest eveniment, dar mai stia ceva: mai presus de orgoliul sau personal exista rugby. putea sa faca presiuni asupra echipelor sa nu vina. dar nu a facut-o. putea sa nu anunte evenimentul pe situl frr, frr.ro. dar nu a facut. putea sa nu trimita pe nimeni din partea frr acolo, oficial vorbind. si stiti, dle zamfir ce a facut? surpriza! l-a trimis pe daniel mitrea sa le vorbeasca participantilor si, suplimentar si spre bucuria copiilor, l-a rugat si pe vali calafeteanu sa participe. cum am mai spus, principiile mele raman principii si nu abdic de la ele . putea, la fel ca si dvs, dle zamfir, sa se dezica de acest eveniment, sa spuna ca a fost neinsemnat si ce multe ar fi putut sa faca daca l-ar fi organizat el. dar nu a facut-o, incurajand astfel orice initiativa pozitiva pt rugby, fapt pt care nu pot decat sa-l felicit si sa-i multumesc. v-am multumit si dvs pt prezenta, considerand ca nu este o simpla monitorizare si este un inceput timid de colaborare intre mine si amrb, dar prin acest comunicat semi-oficial ati anulat orice pozitivitate a prezentei dvs la eveniment.
  dle zamfir, dlor care reprezentati rugbyul romanesc, aceste batalii pe la dosul unuia sau altuia nu fac nici cinste si nici va reprezinta interesele profesionale ! vi le omoara ! cand o sa intelegeti ca trebuie sa dati mana cu cel pe care-l considerati dusmanul vostru pt ca a facut niste lucruri apreciabile, atunci veti putea avea pretentii ca sunteti cu adevarat rugbysti! faptul ca ati fost internationali, ca ati antrenat serii intregi de copii, juniori si mai stiu eu ce campionate interne si internationale ati castigat, va obliga sa aveti o conduita exemplara, altruista chiar. altfel, va anulati toata istoria!
  dle zamfir, palma data mie de dvs prin comunicatul de mai sus, ma onoreaza !
  multumesc alin petrache, da-le lectii de comportament in continuare si ai castigat un ajutor in persoana mea ! toate cele bune.
  p.s.: invitatiile la eveniment le-am oferit antrenorilor in plina sedinta a amrb, dvs v-am dat personal una pe email, ca reprezentant amrb, avand prea putine disponibile fizic la mine, iar sedinta amrb din acel moment era mult prea tensionata pt a mai putea interveni cu ceva.

 4. ciprian 24 martie 2010 at 12:39

  pe http://www.myticket.ro nu mai sunt bilete……….

 5. sustinator 24 martie 2010 at 19:32

  Evenimentul este organizat de AMRB si au fost invitate urmatoarele cluburi: Dinamo, Steaua, Flamingo, Pantelimon, Metrorex, Lav, Triumf, Select, Olimpia, CSM Bucuresti, Joita

 6. calin catalin 25 martie 2010 at 13:33

  pt sustinator,

  ce eveniment este (sau a fost) organizar de amrb? meciul cu spania sau even de la universitate? in ambele situatii te inseli. daca imi dai o adresa de email iti trimit urmatoarele: invitatia catre cluburi, cererea catre pmb, raspunsul pmb. toate sunt pe highway adv . dar, dupa cum vezi, chiar purtatorul de cuvant al amrb neaga participarea la acest even . intr-adevar, toate acele cluburi au fost invitate. copiilor de pana in 14 ani, iubitori ai acestui sport, le mai pregatesc o surpriza. imi pare rau ca o asociatie care ar fi trebuit sa fie emblematica pt rugbyul bucurestean a cazut in propriul orgoliu. toate bune.

Leave A Response