Thursday 13th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Primul meci al nationalei din Recalificarile pentru Cupa Mondiala se joaca la Botosani

13 aprilie 2010 NATIONALA

Romania

Echipa nationala de rugby va sustine primul meci din campania de Recalificari pentru Cupa Mondiala din 2011 la Botosani.
Partida se va disputa pe 5 iunie pe stadionul Municipal impotriva castigatoarei dintre Lituania si Ucraina.

FRR doreste promovarea rugbyului in cat mai multe zone ale tarii si a decis ca primele doua partide din Recalificari sa le desfasoare in provincie.

Autoritatile locale din Botosani au hotarat sa infiinteze o clasa de rugby la liceul cu program sportiv si apoi un club de rugby si spera ca desfasurarea acestui meci international in orasul lor sa atraga cat mai multi copii catre sportul cu balonul oval.

Presedintele FRR, Alin Petrache, va avea o intalnire in aceasta saptamana cu autoritatile locale din Buzau pentru a stabili daca urmatorul meci al nationalei se poate desfasura aici.

FRR va pune la dispozitia suporterilor din Bucuresti autocare pentru a se putea deplasa la Botosani. Vom reveni cu amanunte legate de aceasta chestiune.

2,160 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

 1. cantor 13 aprilie 2010 at 14:06

  super tare bravo FRR

 2. Piedone 13 aprilie 2010 at 14:29

  Foarte buna initiativa! Romania! Victorie!

 3. un novice 13 aprilie 2010 at 15:02

  Este foarte bine ca s-a hotarat disputarea acestor meciuri in provincie.Am convingerea ca Alin Petrache a facut acest demers din cauza faptului ca a fost criticat tot timpul pe marginea acestei probleme si este imbucurator ca a inteles.Avem nevoie sa vina copiii si tinerii la sport iar aceste meciuri ar fi bine sa fie jucate in bazinele geografice cu potential.Prezenta echipei Nationale fiind foarte importanta in provincie.Sa nu uitam ca in tara au fost si mai sunt mari jucatori care au facut cinste si glorie acestui minunat sport.Astept tot mai multe asemenea initiative.Succes Stejarilor!

 4. george bargaunas 13 aprilie 2010 at 21:38

  imi aduc aminte ca si in anii 80-90 Romania juca meciuri in provincie(cu Portugalia la Birlad,cu Italia la Braila,cu URSS la Baia Mare,cu Italia la Constanta si exemplele pot continua).o initiativa laudabila a conducerii FRR care speram sa ajute la popularizarea rugbyului si in alte localitati decit cele traditionale.

 5. flancher 14 aprilie 2010 at 13:50

  sa duci un meci de asta la Botosani doar pentru ca POMPILIE BORS este de acolo,este regretabil ,sunt centre rugbystice de valoare ,Iasi,Barlad,Suceava daca voiai sa joci in Moldova,dar sa duci meciul intr-un oras fara cultura rugbystica fara echipa macar la juniori ,aici este nivelul rugbyului romanesc ,la nivelul rugbyului din Botosani,Petrache ai ajuns de plans.

 6. Iulyan 15 aprilie 2010 at 15:14

  cu siguranta o sa fiu prezent la meci cand vor juca baietii la Buzau. Astept doar sa mi se spuna o data oficiala.

Leave A Response