C.N. Aurel Vlaicu a castigat Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Rugby in 7 – faza pe Bucuresti

Echipa Colegiului National Aurel Vlaicu

Competitia a avut loc pe Stadionul National Arcul de Triumf si a reunit la start cele mai bune 8 echipe de liceu din Capitala. Prima pozitie asigura prezenta la faza nationala a competitiei, care se va desfasura in Vrancea in perioada 13-16 mai .

Sportivii de la C.N. Aurel Vlaicu, pregatiti de profesorul Vasile Udroiu, au castigat toate meciurile disputate. Podiumul a fost completat de Liceul Teoretic Stefan Odobleja (profesor Stefan Toader) si de Colegiul Tehnic Mecanic Grivita (profesor Camelia Ghinea).

Unele dintre echipele participante au fost formate din jucatori incepatori.

La competitie au participat urmatoarele licee: Colegiul National I.L. Caragiale (profesor Predescu Bogdan), Colegiul National Aurel Vlaicu (profesor Udroiu Vasile), Colegiul Tehnic Mecanic Grivita (profesor Ghinea Camelia), Liceul Teoretic N.Iorga (profesor Balasa Virgil), Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare (profesor Polizache Teodor), Grupul Scolar Industrial Dacia (profesor Caba Victoria), Liceul Teoretic Stefan Odobleja (profesor Toader Stefan) si Colegiul Economic Viilor (profesor Mihaela Gheorghita).

Urmatoarea competitie rezervata liceenilor va avea loc pe data de 8 mai. Pe Stadionul National Arcul de Triumf se va desfasura Cupa Liceelor la Rugby Tag.

Din anul scolar 2010-2011, in paralel cu Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Rugby in 7 se va organiza si un Campionat de rugby in 7 pentru toate liceele din Capitala care au clase cu profil de specialitate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile