Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

C.N. Aurel Vlaicu a castigat Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Rugby in 7 – faza pe Bucuresti

18 aprilie 2010 JUNIORI

Echipa Colegiului National Aurel Vlaicu

Competitia a avut loc pe Stadionul National Arcul de Triumf si a reunit la start cele mai bune 8 echipe de liceu din Capitala. Prima pozitie asigura prezenta la faza nationala a competitiei, care se va desfasura in Vrancea in perioada 13-16 mai .

Sportivii de la C.N. Aurel Vlaicu, pregatiti de profesorul Vasile Udroiu, au castigat toate meciurile disputate. Podiumul a fost completat de Liceul Teoretic Stefan Odobleja (profesor Stefan Toader) si de Colegiul Tehnic Mecanic Grivita (profesor Camelia Ghinea).

Unele dintre echipele participante au fost formate din jucatori incepatori.

La competitie au participat urmatoarele licee: Colegiul National I.L. Caragiale (profesor Predescu Bogdan), Colegiul National Aurel Vlaicu (profesor Udroiu Vasile), Colegiul Tehnic Mecanic Grivita (profesor Ghinea Camelia), Liceul Teoretic N.Iorga (profesor Balasa Virgil), Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare (profesor Polizache Teodor), Grupul Scolar Industrial Dacia (profesor Caba Victoria), Liceul Teoretic Stefan Odobleja (profesor Toader Stefan) si Colegiul Economic Viilor (profesor Mihaela Gheorghita).

Urmatoarea competitie rezervata liceenilor va avea loc pe data de 8 mai. Pe Stadionul National Arcul de Triumf se va desfasura Cupa Liceelor la Rugby Tag.

Din anul scolar 2010-2011, in paralel cu Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Rugby in 7 se va organiza si un Campionat de rugby in 7 pentru toate liceele din Capitala care au clase cu profil de specialitate.

8,886 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

 1. mihaela 3 mai 2010 at 19:18

  multumim fratilor udroiu!!!!!!!!!

 2. Bumbu 23 mai 2010 at 1:54

  Era de asteptat !!! 🙂

 3. Cristi 2 iulie 2010 at 0:27

  fratilor CNAV are vre-un site ceva? forum orice ca am fost admis aici si nu gasesc mare informatie despre liceu 😐

 4. hgy 15 octombrie 2010 at 15:30

  cam la asta se pricepe lucrat de dr.ioan toca ,ca altceva de groaza ,bai sa cazi da nimic

 5. ispasanu 26 octombrie 2010 at 7:59

  foarte bine dar si olimpiadele la rugby sunt frumoase si am propus la ismb

 6. ADA 12 aprilie 2011 at 10:14

  sa fim seriosi…CNAV a fost intotdeauna cel mai tare:X nu numai in rugby!si in alte activitati ne descurcam admirabil! fratii Udroiu sunt exceptionali si sunt mandra ca am intrat in acest liceu! va iubeesc:X

Leave A Response