Saturday 25th May 2019,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara s-a calificat in finala Cupei Europei Centrale la rugby

26 aprilie 2010 INTERNATIONAL

RCM Universitatea de Vest Timisoara

Echipa RCM U de Vest Timisoara a trecut in semifinalele Cupei Europei Centrale la rugby de ungurii de la Bulldogok cu scorul de 29 la 7.

Timisorenii nu au avut probleme cu maghiarii si au condus cu 17-0 la pauza. In repriza secunda echipa noastra a mai marcat 12 puncte, in timp ce Bulldogok a reusit un eseu transformat.

Pentru echipa antrenata de Cosmin Cioriciu au marcat Zaiba (eseu), Ciocea (eseu), Zamfir (eseu), Capatina (2 eseuri) si Fintinaru (2 transformari).

„Anul trecut am mai jucat ultima partida la Budapesta cu aceasta echipa. Meciul a fost mai echilibrat datorita dimensiunilor terenului. Desi s-au intarit cu mai multi jucatori am reusit sa castigam si asta este cel mai important. Speram sa jucam finala cu Baia Mare. Vrem o finala romaneasca”, a declarat Danut Borzas, Secretarul General al echipei din Timisoara.

Timisoara este campioana en-titre a acestei competitii si va juca finala de la Budapesta de pe 5 iunie cu castigatoarea semifinalei dintre Baia Mare si Ricany care se va disputa pe 16 mai.

Meciul timisorenilor poate fi urmarit in premiera la Sport 1, marti, incepand cu ora 22.

1,557 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. dinca adrian 27 aprilie 2010 at 11:08

    bravo

  2. unu 28 aprilie 2010 at 21:10

    oau sa bati o echipa de rugby din ungaria e ca si cum ai bate la fotbal o echipa din andorra, e greu de tot..rau am ajuns..

  3. urs 29 aprilie 2010 at 22:06

    da unu ce sa sti tu asa ii ,felicitari timisoara

Leave A Response