Sunday 05th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Calin Matei, ales membru al Biroului Federal al FRR

1 mai 2010 INTERN

Calin Matei

Presedintele clubului de rugby din Baia Mare a fost ales, vineri, de Adunarea Generala a FRR membru al Biroului Federal.

El va reprezenta cluburile feminine si cluburile din Divizia Nationala de Seniori si Divizia A.

“Consider ca aceasta alegere este o apreciere a muncii mele din partea actualei conduceri. Revin in Biroul Federal dupa o intrerupere de 1 an. Sper ca impreuna cu echipa condusa de Alin Petrache sa revigoram acest sport”, a declarat Calin Matei pentru frr.ro.

Matei a primit 16 voturi, in timp ce Marin Mot a reusit sa adune doar 8 voturi. Cristian Mocanu nu a primit niciun vot. Din cele 25 de voturi unul a fost anulat.

Foto: www.rugbybaiamare.ro

2,237 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. marin 1 mai 2010 at 20:17

  felicitari!! inca unul care o sa ridice minuta frumos si o sa dea din coada cind i se va comanda. poate mai ia o data campionatul ca a prins experienta si stie f bine cum se face asta

 2. ciprian 1 mai 2010 at 22:30

  Ai fost ai ramas si vei fi in continuare un frustat. Esti penibil Marine, dar de la un tragator nici nu se asteapta mare lucru. Fii convins vei ramane in continuare pe II. Te-ai acomodat cu locul si ar fi pacat sa-ti schimbi bioritmul. Pacat doar de Daniel, RESTUL analfabeti.

 3. mihai 2 mai 2010 at 9:53

  o alegere frumoasa pnetru ca eu spun ca domnul Calin Matei este un om mare care a stiut sa tine o echipa chiar campioana Romaniei , acest om ne va da puterea de a ridica rugby-ul si al popula cat mai mult si sa fie un sport vizionat !!! esti penibil domnu’ MOT nai ce sa astepti de la un om perfid care nu stie sa aprecieze acest sport roman !!! Mult succes!

 4. laur 4 mai 2010 at 17:24

  O alegere frumoasa pentru domnul Calin Matei, este un om mare care a stiut sa tina o echipa, campioana a Romaniei. Si cu asta sau incheiat si obligatiile domnului presedinte poate de acum se vor apuca de treaba ca pina acum nu-au avut echipa completa ca de Marin Mot nu prea tinea cu ei si ii incurca vorbind din ce se intimpla in echipa si lui nu ii dadeau nimic defacut ?????
  Bafta Multa !!! si un nou titlu de Canpion[EMIL STIEEE]

Leave A Response