Wednesday 08th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romeo Gontineac: Obiectivul principal este sa ne calificam la Cupa Mondiala

19 mai 2010 NATIONALA

Romeo Gontineac, Steve McDowell si Ionut Dimofte

Romeo Gontineac spune ca obiectivul sau principal este calificarea la Cupa Mondiala si precizeaza ca nu vrea sa doboare vreun record de scor cu Ucraina ci doar sa castige cele doua partide pentru a avansa in Recalificari.

El a explicat ca la nivel tactic o sa fie o continuitate a proiectului de joc trasat impreuna cu Serge Lairle si Olivier Nier.

In Recalificari va folosi acest sistem pentru ca jucatorii il cunosc si pentru ca sistemul a fost benefic pana acum.

„Este o enorma onoare pentru mine aceasta nominalizare. Sansele mele depind de jucatori. Am un sentiment pozitiv legat de echipa si de jucatori. Sunt convins ca jucatorilor le este foame de glorie si vor sa mearga la Cupa Mondiala”, a declarat Romeo Gontineac.

Antrenorul pachetului de inaintare, neo zeelandezul Steve McDowell a multumit presedintelui Alin Petrache si conducerii Federatiei Romane de Rugby pentru increderea acordata si mentionat ca abia asteapta sa lucreze cu Romeo Gontineac.

Capitanul Romaniei pentru meciul de la Kiev, Ionut Dimofte, a spus ca jucatorii sunt motivati si doresc sa ramana la acelasi nivel la care s-au prezentat in Cupa Europeana a Natiunilor.
“Suntem motivati sa mergem in Ucraina si sa castigam jocul. Cred ca ne vom califica la Cupa Mondiala”, a declara jucatorul.

Romania joaca sambata, 22 mai, cu Ucraina la Kiev in primul meci din Recalificarile pentru Cupa Mondiala. Returul va avea loc pe 5 iunie la Botosani.

2,557 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

9 Comments

 1. calin catalin 20 mai 2010 at 2:27

  socol a cedat banderola de capitan chiar daca va fi prezent in echipa?! interesant… sper sa reusim un scor suficient de mare cat sa spunem ca i-am batut pe ucrainieni. sa le scoatem din cap si rugbyul si insula serpilor pt care ne-am judecat! cred ca banuiesc ca vom fi peste ei si de aceea nu vor sa-si televizeze propriul dezastru! toate cele bune si mult noroc si echilibru echipei stejarilor!

 2. cantor 20 mai 2010 at 13:53

  bafta multa romica si tie si lui steve meritati sa fiti acolo.
  doamne ajuta sa iasa bine.

 3. Nicolae Mal 20 mai 2010 at 20:19

  Avem încredere în voi, veți reuși . Rugby-ul romanesc va fi la CM din 2011 prin echipa naționala.
  Mult SUCCES echipei tehnice și băieților.
  HAI ROMANIA !

 4. laur 21 mai 2010 at 18:45

  Avem încredere în voi ca veți reuși . Rugby-ul romanesc trebuie sa fie la CM din 2011 prin echipa naționala.
  SUCCES noii echipe tehnice și băieților.
  HAI ROMANIA !
  p.s.Poate afisati si voi echipa cu care se pleaca in Ucraina ca de rezultat in direct ce sa zic, parca CRISTI SPANUL era mai atent din punctul asta

 5. serafim 22 mai 2010 at 21:28
 6. ana 14 iulie 2010 at 17:16

  CU ROMEO LA CARMA TOTUL VA MERGE CA PE ROATE. E UN BAIAT MUNCITOR SI AMBITIOS. A PORNIT DE JOS SI A CRESCUT NUMAI PRIN MUNCA, MULTA MUNCA. VA SPUN ASTA DEOARECE L-AM URMARIT CU ATENTIE DE-A LUNGUL ANILOR.BAFTA ROMEO.

 7. Pitzu Pitzuu 19 noiembrie 2011 at 21:11

  te saluta pitu

Leave A Response