Monday 06th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mini Academia de rugby

23 mai 2010 INTERN

Rugby Romania

In perioada 25-26 mai 2010, incepand cu ora 17, se va desfasura la sediul Federatiei Romane de Rugby un curs pentru parinti, fosti jucatori, profesori de educatie fizica si toti cei care vor sa se apropie de rugbyul juvenil.

Dupa finalizarea acestui curs acestia vor primi o diploma de instructori de rugby.

Inscrierile se fac la Directorul de Dezvoltare al FRR, Nicolae Ungureanu (0722.612.823 sau ungureanu_nike@yahoo.com).

2,027 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

 1. dara florin 23 mai 2010 at 16:12

  nu-l mai puneti pe nicu sa faca lucruri care au legatura cu fostii jucatori, sau oameni care il cunosc, pentru ca nu este agreat si foarte multa lume il evita, deci implicit evita si rugbyul[federatia] mai ales ca sunt atatia oameni mult mai sociabili si pe deasupra si cu CARACTER

 2. sioux 25 mai 2010 at 0:10

  bunica mea doreste sa participe si ea la cursuri .are 81 de ani.

 3. Ungureanu 28 mai 2010 at 13:03

  Draga domnule Dara,

  va raspund mai tirziu ptr.ca am fost ocupat.Ma bucur ca ati inceput sa scrieti,este un mare pas inainte ptr. dvs…..vorbiti de caracter…interesant cuvint,oare il intelegeti sau a fost primul pe care la-ti gasit in dictionar….cind nu participati niciodata la o actiune a federatiei din postura de voluntar,cind zapada de pe stadion este indepartata de copii de 14 ani,cind sinteti in tribuna ca spectator(fara bilet),cind nu participati niciodata la un curs de al meu,cind vorbiti cu mine de 3 ori in 365 de zile, cind cerereti atit de mult ptr.dvs. si dati atit de putin rugby-ului,este foarte greu sa folositi cuvintul… caracter…. In rest,domnule Dara, va doresc tot binele din lume si poate veti intelege ca rugby-ul este o familie,cu bune , cu rele…..

  N.Ungureanu

 4. ixuleasca 28 mai 2010 at 13:26

  pt.sioux prietene cred ca bunica ta este mult mai desteapta decit tine.domnule Nicu Ungureanu nu cred ca aveti ce sa-i cereti prea mult acestui mic dara pt. ca el nu-si poate depasi conditia de militean prost.

 5. calin catalin 28 mai 2010 at 14:53

  salut nicule,

  primul semn de caracter, in sensul pozitiv, l-ai oferit. faptul ca nu ti-a fost greu sa raspunzi civilizat e semn ca ai dorit sa arati ca opinia persoanei dara florin a contat pt tine chiar daca nu a fost pe placul tau. sper sa-ti pastrezi aceasta conditie si sa nu dezamagesti ! avem nevoie de opinii nicule ! stimuleaza-le ! toate cele bune.

Leave A Response