Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejarii raman in Bucuresti

29 iulie 2010 STEJARII BUCURESTI

Florin Matei

Organizatorii Amlin Challenge Cup au solicitat FRR ca meciurile selectionatei Stejarii sa se desfasoare la Bucuresti.

Avand in vedere acest aspect echipa va ramane la denumirea de anul trecut – Bucuresti Oaks si va evolua pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala.

Formatia va fi compusa din jucatori din campionatul intern si va pregatita de acelasi staff tehnic care trebuia sa conduca si Stejarii Baia Mare, compus din Steve McDowall, Eugen Apjok si Cristian Haldan.

„Suntem dezamagiti de aceasta decizie, dar trebuie sa ne conformam. Organizatorii nu au fost de acord cu mutarea meciurilor la Baia Mare, desi initial au agreat aceasta varianta. Vom juca la Bucuresti. Echipa se va numi Stejarii Bucuresti, ca si pana acum. Multumim autoritatilor locale din Baia Mare pentru sprijin si mai ales dlui Calin Matei, presedintele clubului. Pentru a nu dezamagi iubitorii de rugby din aceasta zona a tarii vom incerca pe viitor sa organizam un meci international la Baia Mare”, a declarat Secretarul General al FRR, Florin Matei.

Conform programul realizat de organizatorii competitiei, Stejarii Bucuresti vor sustine primele trei meciuri acasa si urmatoarele trei in deplasare. Patru meciuri vor avea loc in acest an, ultimele doua in 2011.

Primul meci al Stejarilor va fi impotriva englezilor de la Leeds Carnegie, pe 9 octombrie, de la ora 15.

Meciul doi va avea loc pe 16 octombrie impotriva italienilor Crociati, echipa ce a luat nastere in acest an prin unirea echipei din Parma cu cea din Noceto.

Pe 11 decembrie Bucharest Oaks vor juca impotriva francezilor de la Stade Francais.

Datele exacte la ultimelor trei meciuri nu au fost inca stabilite. Organizatorii au facut publice doar intervalurile in care ar urma sa se desfasoare partidele.

Program

9.10.2010-15:00-Bucuresti Oaks vs. Leeds Carnegie-Arcul de Triumf
16.10.2010-15:00-Bucuresti Oaks vs. Crociati Rugby-Arcul de Triumf
11.12.2010-15:00-Bucuresti Oaks vs. Stade Francais Paris-Arcul de Triumf
16/17/18/19 Dec 2010-20:45-Stade Francais Paris vs. Bucuresti Oaks-Stade Charlety
13/14/15/16 Ian 2011-Crociati Rugby vs. Bucuresti Oaks-Stadio XXV Aprile
20/21/22/23 Ian 2010-Leeds Carnegie vs. Bucuresti Oaks-Headingley Stadium

2,389 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. Marian Burlacu 30 iulie 2010 at 0:47

  Ma asteptam la asta… Chiar i-am spus lui Lorin. In anii 70, Franta a jucat cu Romania, la Constanta, in noiembrie. Si a fost un vant napraznic. Un frig de mureai. Cateva grade peste zero. Acela a fost primul si ultimul meci disputat de Franta cu Romania in afara Bucurestiului. Au pus conditie sa nu se dispute decat in Bucuresti meciurile cu ei caci altfel nu mai joaca aici. Problema nu e rugbystica. Tine de drumuri, aeroporturi, hoteluri, stadioane etc. Ceea ce noi, in Romania, nu prea avem. Plus vremea… Sa ne gandim ca juca Stade Francais in Baia Mare, in 11 decembrie. Si venea un viscol de ramaneau francezii pe acolo… Si in Bucuresti e riscant / vezi meciul cu Spania, insa francezii sunt foarte mofturosi. Castaignede spunea ca amintirile lui de la meciul cu Farul, de la Constanta, primul din istoria Cupei Europei (toamna lui 1995) au fost “cainii de pe stadion, mai multi decat spectatorii” si “insectele care umblau pe tavan, in camera de hotel”… Imi amintesc ca l-am sunat pe Mihai Naca si ce s-a mai suparat. Ca declaratiile au aparut in l’Equipe. Asta e! Pacat de Baia Mare.

 2. Nicolae Mal 30 iulie 2010 at 8:26

  Asta este, era o mare oportunitate in a-ne verifica evolutia rugby-istica din ultima vreme,unde ne aflam cu rugby la nivel de club si cat de mult mai avem de lucru.
  SUCCES !!!
  Come on Bucharest Oaks !!!

 3. Adi 28 august 2010 at 23:30

  Trebuia sa solicitam si noi la fel sa jucam doar in Londra, Paris, Roma. Nu era normal sa cedam. Baia Mare are aeroport si facilitati de cazare excelente. Poate la anul…

Leave A Response