Saturday 19th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

FRR negociaza un nou angajament pentru drepturile de televizare

4 august 2010 INTERN

Rugby Romania

Federatia Romana de Rugby este in negocieri cu o televiziune de sport care ar urma sa transmita meciurile echipei nationale si meciurile din campionatul intern, dupa ce Televiziunea Romana a decis rezilierea contractului cu FRR.

“Suntem in negocieri cu o televiziune importanta de sport. Iubitorii de rugby vor putea viziona partide din campionatul intern, dar si meciurile nationalei. Respectam decizia TVR si asteptam ca postul public sa vireze in conturile FRR restanta financiara de 371.676 lei”, a declarat Secretarul General al FRR, Florin Matei.

2,111 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. Nicolae Mal 4 august 2010 at 22:51

  SUCCES !!!
  Dorim sa vedem cat mai multe meciuri atat ale Oaks cat si cele internationale.
  Speram ca vom vedea Oaks – Uruguay la TV de la Montevideo.
  Rugby Live !!!

 2. tvr 5 august 2010 at 19:57

  Dupa ce a pierdut contractele de sponsorizare cu Orange si BRD, acum presedintele petrache pierde si contractul mostenit cu TVR, un contract de un milion de euro pe 3 ani. Si se aude ca si Irish Green nu va mai echipa loturile nationale, un alt contract ce era mostenit. Vom da bani de aici incolo ca sa avem echipament la loturi.

 3. Shafu' 6 august 2010 at 18:49

  La cate meciuri de rugby au anulat in ultimul moment de la transmisie radiotembeliziuneapublica, eu unul salut chestia asta. Sper ca noul post contractant sa aiba transmisii pe toate posturile de cablu.

 4. ion marin 11 august 2010 at 22:57

  Federatia Romana de Rugby are nevoie de un adevarat barbat care sa stie sa apere interesele acestui extraordinar sport barbatesc,barbat care sa stie management sportiv si sa ridice din mocirla in care se zbate acest sport.Alin Petrache este un pierzator pe linie.Imi pare rau sa spun asta mai ales ca la sosirea lui am trait cu speranta de mai bine.Acum sunt extrem de dezamagit.Nu doresc sa spun mai mult,deocamdata.Important este sa constientizeze ca nu poate performa in fruntea Federatiei si sa mearga sa se ocupe de afacerile sale.Un sport prin intermediul Televiziunii se poate face cunoscut si remarcat iar TVR-ul are cea mai mare acoperire la nivel national.Rezilierea unui contract cu TVR-ul si semnarea cu o alta televiziune nu va insemna decat trecerea in uitare a rugbiului romanesc.Sunt curios ce alte surprize ne va mai rezerva domnul Presedinte al FRR??

Leave A Response