Saturday 22nd February 2020,
Federatia Romana de Rugby

FRR lanseaza Bursele Rene Chiriac

17 septembrie 2010 MEDIA

Rugby Romania

Federatia Romana de Rugby va oferi incepand cu acest an cinci burse la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. FRR va achita intergral costurile studiilor.

Cei care doresc o astfel de bursa trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa frr@frr.ro, pana la 27 septembrie. Candidatii vor fi selectati de o comisie a FRR, iar cei cinci bursieri vor fi anuntati pe data de 28 septembrie 2010.

“FRR vine in sprijinul celor care doresc sa studieze si nu au posibilitati financiare. Vom selecta in fiecare an cate cinci tineri care sa mearga la studii la UNEFS si vom plati integral costurile studiilor. Conditia obligatorie este ca acestia sa fie jucatori de rugby”, a declarat Florin Matei, Secretarul General al FRR.

Bursa poarta numele lui Rene Chiriac, fost profesor de Educatie fizica si jucator de rugby. Chiriac are peste 50 de selectii in echipa nationala si a jucat de 7 ori impotriva Frantei. A fost lector al UNEFS (Seful catedrei de rugby), presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri si Antrenor Federal. A scris mai multe lucrari de specialitate.

1,932 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

9 Comments

 1. Nicolae Mal 18 septembrie 2010 at 8:13

  Felicitări ! Le dorim mult succes viitorilor bursieri Rene Chiriac.
  Rugby Live !

 2. teo aprozeanu 19 septembrie 2010 at 0:33

  sunt convins ca deja selectia este facuta.
  Regretatul Rene Chiriac ( proful de moralitate cum l-am „poreclit”) niciodata nu ar fi fost de acord cu acest lucru.Domnilor numai prin munca se obtin bursele.Nu prin selectii.
  propun bursa bargaunas pentru cei mai rapizi arbitrii atat pe teren cat si afara lui;
  propun bursa bucatarul de aur pentru cei mai gurmanzi arbitrii conferit de stiti voi cine;
  propun bursa de excelenta Bogdan Gordin pentru intreaga sa activitate si postul de lector pentru noii recruti,cu tema „Cum sa furi si sa fii prins!” sau cum sa arbitrezi doua meciuri intr-o singura etapa;
  propun bursa spectatorul de aur,pentru cel de-al 1500 spectator al oricarui meci pe care frr il organizeaza.va fi reportat an de an.

 3. Bologa Mircea 19 septembrie 2010 at 12:46

  Felicitari!

  Cred ca este cel mai frumos si de pret cadou oferit unui copil, sa-i dai posibilitatea de a se educa.

  Domnilor propun celor care critica sa vina nu cu o bursa ci cu 10% din suma acordata de FRR unui copil si sa plateasca 5 ani (3 ani facultatea +2 master)aceasta contributie . Pentru ca atunci vom putea acorda 20 de burse sau infinta chiar si o clasa speciala de Rugby. Din pacate nu cred ca se va intampla acest lucru in urmatorii ani .

 4. gica vacaru 20 septembrie 2010 at 0:01

  ideea este excelenta mai ales pentru a cinsti memoria DOMNULUI PROFESOR asa afla si cei tineri ca inaintea lor au fost mari jucatori mari antrenori si chiar si mari arbitri care ar trebui amintiti la diferite actiuni si cat mai sunt printre noi. PS daca unul din cei cinci va antrena o echipa tot este un castig pentru rugbyul ROMANESC care este iubit si de cei ce mai critica si au pareri diferite.mult succes si la C M sa ajungem

 5. cantor 20 septembrie 2010 at 17:45

  FELICITARII FRR.

 6. familia telcu 21 septembrie 2010 at 7:28

  invidiosu,cand a venit bucataru si a refuzat sa i platesti factura la electrica ai iesit pe usa din spate:))

 7. un bucatar 21 septembrie 2010 at 8:26

  mai,IREB
  nu mai POMENI de DOMN PROFESOR!!!ii INTINEZI MEMORIA!!!nu UITA ca ai fost SUSPENDAT DIN VIATA SPORTIVA pt.nenorocirile care le produceai(bataia de la terasa de linga arcul de triumf cu gordin doru si milca,arbitrajele PROASTE pe care le faceai,etc)nu UITA ca multi arbitri au facut cerere catre CCA sa nu mai ARBITREZE cu TINE!!!cea mai mare performanta a ta a fost un meci in ucraina(i s-a facut MILA lui paraschivescu mircea de tine si te-a trimis in ucraina-cadou de ziua ta)asa ca….LASA-NE
  esti EXPIRAT din toate pct.de vedere.apropo,sa nu-ti mai aduc aminte de BETIILE care le faceai cu”baietii buni-prietenii tai”si scandalurile care ieseau dupa!

 8. familia telcu 21 septembrie 2010 at 14:02

  hahaha,uite cum ies la iveala intamplari din viata marelui arbitru narator aprozeanu…cel care s-a gandit sa critice dupa ce a reusit sa iasa din viata sportiva ..si cum:suspendat pe viata??-asta nu stiam..dece nu ne spui si astea mare critic ???????bravo bucatare,ne dai ceva detalii despre ce facturi platea el///-si cui??el zice ca nu e nmk adevarat

 9. fost jucator 21 septembrie 2010 at 22:07

  ce periculos e teo aprozeanu! auzi, betii, scandaluri! ce e frate? rambo? eu il stiam un calculatorist! cat despre cunostinte in rugby… am avut insatisfactia sa ma arbitreze

Leave A Response