Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

“La Scinteia”- primul pub bucurestean dedicat 100% rugby-ului

28 octombrie 2010 MEDIA

Victor Armaselu, Alin Petrache si Steve McDowall au participat la deschiderea Stejar Rugby Pub

Stejar Strong, berea de esenta tare din portofoliul Ursus Breweries, a lansat primul pub bucurestean dedicat 100% celor pasionati de rugby: “La Scinteia”.

Stejar Strong, berea cu 7% alcool care sponsorizeaza echipa nationala de rugby a Romaniei incepand cu anul 2006, a facut inca un pas in promovarea acestui sport si a transformat pub-ul “La Scinteia” de pe bulevardul Ferdinand, numarul 73, in primul pub de rugby din Bucuresti.

Cei care vor trece pragul pub-ului vor avea sansa de a cunoaste istoria rugby-ului romanesc atat prin intermediul decorului cat si al povestilor spuse de fostii si actualii jucatori care isi vor da intalnire aici. De asemenea, “La Scinteia” va gazdui o serie de intalniri informale intre fanii acestui sport si jucatorii care au facut sau fac performanta in rugby si care, prin rezultatele obtinute si modul lor de a fi, sunt modele de comportament pentru ceilalti.

“Barbatii de esenta tare pasionatii de rugby aveau nevoie de un pub tematic in care sa se intalneasca si, ca sponsor al echipei nationale si promotor al acestui sport, ni s-a parut firesc sa deschidem un pub Stejar de acest fel. Cu sprijinul Federatiei Romana de Rugby, partenerul nostru de traditie, care ne-a furnizat materiale reprezentative pentru istoria rugby-ului romanesc, am reusit sa dam pub-ului “La Scinteia” infatisarea unei locatii personalizate in care iubitorii rugby-ului sa se simta confortabil. Mai mult, planuim sa organizam aici o serie de intalniri intre suporteri si jucatori si multe alte evenimente dedicate acestei comunitati.”, a declarat Victor Armaselu, Vicepresedinte de Vanzari si Distributie Ursus Breweries.

Atunci cand nu sunt pe stadion, suporterii sportului pot viziona meciurile campionatelor nationale si internationale in pub-ul „La Scinteia”, in compania prietenilor si a unei beri de esenta tare.

„Suntem foarte incantati de initiativa celor de la Stejar de a oferi un loc de intalnire suporterilor rugby-ului. Comunitatea de rugby din Romania, desi este una restransa, este devotata si ne bucura faptul ca acum avem o a doua casa, prima fiind, bineinteles, stadionul.”, a declarat Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby.

La evenimentul de lansare al pub-ului, care a avut loc miercuri, 27 octombrie, au fost prezente nume importante din lumea rugby-ului romanesc, precum Steve McDowall, antrenor al echipei nationale si Dan Dumnbrava, Florin Vlaicu, Robert Catalin Dascalu, Viorel Lucaci, Valentin Ivan, Valentin Popirlan si alti jucatori convocati de-a lungul timpului la echipa nationala.

5,760 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

10 Comments

 1. SS 28 octombrie 2010 at 13:36

  Super

 2. ioanes 28 octombrie 2010 at 13:58

  Bautura sa fie, asta e cel mai important. Rezultate, calificari, meciuri, nu mai conteaza

 3. adrian 28 octombrie 2010 at 14:16

  ne vedem acolo. shoulder to shoulder, we stand together!

 4. cristachitza 28 octombrie 2010 at 15:36

  Da da, corect … bautura sa fie, rezultate si calificari … nu mai conteaza :)). Totusi, e bine ca se face ceva … chiar si asa ceva 🙂

 5. Cornel 28 octombrie 2010 at 15:39

  Este ok pub-ul am fost aseara acolo si sa lasat cu bere si voie buna… ne mai vedem pe acolo

 6. cantor 28 octombrie 2010 at 18:12

  ma bucur ca sa deschis asa ceva

 7. un suporter 28 octombrie 2010 at 22:40

  de obicei s-a cind este urmat de un vb(indiferent de timp,deschis=vb.a deschide se scrie cu liniuta)si esti director de dezvoltare

 8. alt suporter 29 octombrie 2010 at 3:45

  Scuze dar nici tu colegule nu prea stii gramatica , ai cam uitat virgulele . Ce sa zic , foarte interesant pub-ul 🙂 .

 9. cantor 29 octombrie 2010 at 9:21

  pt un suporter ,scuze domn pruteanu pentru gresala ms pentru corectare.
  o zi buna frustratule.

 10. Razvan 17 februarie 2011 at 18:04

  Pe unde este localu va rog sami spuineti ca stiu ca este pe Bulevardul Ferdinand 1 dar mai mulr nu stiu :))

Leave A Response