Saturday 30th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara a transferat noua jucatori

29 octombrie 2010 INTERN

Lemnaru va juca la Timisoara

Echipa timisoreana a inregistrat la FRR transferurile a noua jucatori de la Arad.
Managerul Danut Borzas anunta ca Gabriel Conache, Vasile Rus si Marian Drenceanu vor semna in perioada urmatoare cu Timisoara. In plus, echipa de pe Bega are in vedere alti doi-trei jucatori de valoare din campionatul intern sau chiar din strainatate.

Madalin Lemnaru, Dorin Lazar, Alexandru Tarus, Eugen Iftode, Valentin Rosu, Cristian Ene, Stelian Burcea, Catalin Fercu si Valentin Calafeteanu vor juca pentru Timisoara.

Ei au fost declarati liberi de contract de catre Comisia pentru Statutul si Transferul jucatorului de rugby, dupa ce clubul din Arad nu a putut demonstra ca si-a indeplinit obligatiile financiare asumate prin contract.

Timisoara are si un antrenor nou, Alexandru Domocos, care a mai antrenat aceasta formatie in anii ’90. Achizitile celor din Timisoara nu se opresc aici. Omul de afaceri Dan Dinu se alatura sustinatorilor financiari ai clubului.

“Primul nostru obiectiv este sa castigam meciul de Cupa cu Cluj. Este devreme sa emitem pretentii. Vom vedea cu merge echipa si abia apoi vom stabili un obiectiv clar”, a declarat Danut Borzas pentru frr.ro .

Cei noua ar putea fi folositi inca de sambata la meciul de Cupa cu U Cluj.

CS U Cluj-RCM U de Vest Timisoara:
30.10.2010-Stadionul Phoenix (Baia Mare) – ora 12.00
Arbitri: Iordachescu Vlad-Gordin Bogdan; Frasineanu Danut

2,312 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

5 Comments

 1. :( 29 octombrie 2010 at 23:16

  cel mai castigat o sa fie Borzica.o sa aiba inca un sponsor de unde sa scurga si sa deconteze bani prin smecheriile lui.buna afacere rugbyul asta pt unii care nu stiu ce inseamna rugby adevarat.cu oameni de genu Borzas ne miram ca suntem unde suntem in rugby……:(

 2. turturica 30 octombrie 2010 at 8:13

  Ba,voua nu ca este rusine d rugby’ul din rominia???da-ti toate reportajele din VEST,knd nationala romaniei se scufunda la toate nivelele…halal site si echipa NATIONALA din cauza asta ne bat toate echipele,care acum 5-6 ani erau sub noi foarte mult…Foarte bine ce au facut jucatori care au evoluat pentru Arad si sau transferat la Timisoara…LUATI masuri pentru natioanalele ROMANIEII!!!!!hai adio LEPRE DIN F.R.R

 3. rugby 30 octombrie 2010 at 9:57

  Frumos mod de face lucrurile tipic pentru modul in care federatia isi face treaba .Adica inaintea unui meci important din sferurile cupei Romaniei oricine isi poate transfera o echipa intreaga .Sper ca in curand aceste smecherii tipic romanesti sa dispara din peisajul rugby-ului romanesc. pentru ca nu aduc nici un beneficiu spiritului competitional al acestui minunat sport.

 4. marius 30 octombrie 2010 at 19:46

  nu imi vine sa cred,cum se poate transfera aproape o echipa intreaga.si mai ales cel mai mare furacios din timisoara,borzas.vaisamar de timisoara.oricum ma bucur ca revine fostul meu antrenor,sandu domocos.bafta

 5. salvati rugby-ul romanesc 1 noiembrie 2010 at 14:20

  sa plece petrache, sa plecati cu totii, duceti rugby-ul romanesc la pierzanie.
  transferuri facute pe spaga si prietenii. ati distrus rugby-ul romanesc

Leave A Response