Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federația Română de Rugby şi-a lansat noua identitate vizuală

4 noiembrie 2010 MEDIA

Componentii nationalei au lansat noul echipament

Federația Română de Rugby şi-a lansat noua identitate vizuală special creată de Brandient.

Noul logo este de culoare albastră şi porneşte de la două elemente de bază: frunza de stejar și mingea de rugby.
FRR are pregătită o strategie prin care va implementa și promova noua identitate vizuală.

“Începând cu meciul Romania-Uruguay din 13 noiembrie, echipa națională de rugby va juca sub o nouă identitate vizuală, care ne dorim să fie de bun augur de acum înainte, la orice competiție la care vom participa. Mingea de rugby va purta pentru echipa noastră o cunună de frunze de stejar, ca simbol al curajului, hotărârii și forței românilor în joc. Noi știm însă că oricât de inspirantă este această nouă identitate a Federației Române de Rugby, noi suntem cei care îi vom aduce gloria, noi – jucători, antrenori, conducători – prin performanța, atitudinea și victoriile noastre o vom face celebră și recunoscută la nivel mondial. Conceptul propus este unul nou, revoluționar și care, sper eu, ne va ajuta în viitor la promovarea acestui minunat sport. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, la Federația Română de Rugby se construiește temeinic. Am început un proiect anul trecut. Nu a fost o sarcină tocmai ușoară. Am venit cu idei noi și hotărât să schimb fața rugbyului românesc și vă pot asigura că acest lucru a început să se vadă ușor. Indiferent de rezultatul dublei manșe cu Uruguay construcția rugby-ului românesc va continua. Rezultatele muncii noastre se vor vedea în următorii doi, poate trei ani”, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Acesta a mulţumit Brandient, reprezentat la conferinţă de Aneta Bogdan, pentru sprijinul acordat și pentru munca depusă benevol în favoarea rugby-ului românesc.

Liderul FRR a mulţumit tuturor partenerilor care sprijină acțiunile Federației Române de Rugby.
„Apreciem foarte mult tot ceea ce faceți dumneavoastră pentru rugby. Ar trebui să știți că fiecare punct marcat de echipa națională vi se datorează și dumneavoastră și pentru aceasta vă suntem recunoscători”, a declarat fostul căpitan al echipei naţionale.

În cadrul evenimentului a fost prezentat echipamentul de joc pentru meciurile cu Uruguay chiar de către componenţii naţionalei. Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Dănuţ Dumbravă şi Florin Vlaicu au fost pentru câteva minute modele.

La evenimentul de lansare a noii identităţi vizuale au participat reprezentanţi ai FRR, foşti şi actuali jucători ai frunzei de stejar şi reprezentanţi ai presei.

6,152 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

9 Comments

 1. Ovidiu 4 noiembrie 2010 at 14:46

  Incercati ca pana la ora meciului retur cu Uruguay sa fie puse in vanzare noile echipamente si diverse accesorii cu noul brand (brelocuri, cani, ceasuri de perete cu sigla…..). La acel meci se preconizeaza sa fie multa lume iar sansa de promovare este mai mare. Fiind in decembrie, cand este frig, poate sa vina cineva cu ideea de a pune in vanzare fulare si caciuli cu noul brand. Deasemenea fiind un meci important ar fi o idee buna punerea in vanzare a unor postere cu echipa nationala. Idei ar fi multe….dar astea sunt cele mai accesibile si la indemana. Nu inteleg de ce nu se face nu magazin propriu al FRR cu echipamente si alte accesorii. HAI ROMANIA!

 2. :)) 4 noiembrie 2010 at 16:03

  “Am venit cu idei noi și hotărât să schimb fața rugbyului românesc și vă pot asigura că acest lucru a început să se vadă ușor.“ Tare gluma.Poti sa fi mai explicit si sa zici pe nume ce sa inbunatatit????????Ca ne cu terenul in cap la juniori georgia?sau ca abia batem ucraina?sau ca la nationala mare am terminat pe locul 3 in grupa si trebuie sa jucam meciuri de baraj pt camp mondial?sa schimbat foarte mult in bine fata rugbyului romanesc.tineti-o tot asa….

 3. dan 4 noiembrie 2010 at 17:47

  Noua identitate vizuala ” in chiloti si-n pielea goala ” trebuie sa batem tot ..la Montevideo si la Bucuresti . Hai Romania

 4. czm 4 noiembrie 2010 at 17:55

  Nu mai tot schimbati echipamentele pentru ca nimeni nu mai intelege nimic.
  Cele mai frumoase echipamente au fost cele de la WRC din 2007.
  Acuma ca tot ati facut aceasta schimbare,incercati sa fie ultima.

 5. laur 4 noiembrie 2010 at 18:06

  Sa fie cu NOROC si MULTA BAFTA in meciurile care urmeaza.
  HAI ROMANIA

 6. Roman Radu 4 noiembrie 2010 at 19:25

  Dupa calculele mele ora 16.00 la Montevideo, Uruguay, inseamna ora 20.00 ora Romaniei. Asadar, diferenta de fus orar nu cred ca se pune serios. Mai mult diferenta de conditii meteorologice.

Leave A Response