Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

GALERIE FOTO: ROMANIA-URUGUAY

29 noiembrie 2010 NATIONALA

4,046 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. laur 29 noiembrie 2010 at 11:52

  FELICITARI PENTRU CALIFICARE SI JOCUL BUN PE CARE l-ati ARATAT!!!
  Sper ca Dl presedinte Alin. Petrache. dupa jocul asta sa se apuce de reconstructia RUGBYULUI, pentru ca la ora asta ECHIPELE DE JUNIORI sunt aproape de COLAPS si poate continua si la echipa mare ,lasand la o parte sentimentalismul fata de unii jucatorii. Mult succes in realizarea proiectelor de dezvoltare pentru copii si juniori, find ca acolo este o mare problema.

 2. Predila Marian 30 noiembrie 2010 at 14:19

  Bravoooo,ati adus o mare bucurie in randul celor care iubesc acest minunat sport de “Sfintele Sarbatori”.De acum incolo la “traba” ca ne asteapta jocuri ,unul si unul si trebuie sa aratam ca ne meritam locul la “masa mare a ruibistilor”.Presa a inceput sa mai scrie si de noi( bravo Mariane ), dar????, “nea caisa”( Augustin care stie rugby putin – de la Gazeta )a facut o remarca la adresa antrenorilor care……!!!!!Aia cu promisiunile “no comment”, poate cei dinaintea Dl.Petrache pot sa spuna ceva , dar baietii astia au invatat rugby cumva la FF?????. Oare Nea Soporan ,Sandu Achim ,Livadaru, Nea Puiu Dragomirescu , Bucataru, Apioc, Paraschiv,Mot,si altii( scuze pentru cei neenumarati )chiar nu stiu nimic despre “antrenorat”? Dupa cate stiu eu, au o expierenta destul de mare ,au antrenat echipe campioane ale Romaniei la juniorii si seniori,au facut performanta la CM de juniori cu multi dintre cei care au jucat cu Uruguay.Robert care conduce academia ce parere are despre antrenorii din Romania ,ca doar el i-a scolit????? Pacat ,dupa ce ca in ziarele de “sport” aparem doar cand facem cate o GROZAVIE ( odata la 4 ani )apare cate un “cronicar “care din pacate nu stie cu ce se “mananca” acest sport…
  Nu am lipsit niciodata de la CM,adavarat ,dar sa nu uitam ca este PRIMA oara cand mergem din recalificari cu antrenori straini si jucatori “scoliti” si consacrati in Franta!! Pe Gontiniac cel mai titrat international cu 3 CM la activ in ce categorie de antrenori il punem ???

 3. T 2 decembrie 2010 at 9:25

  MULTUMIM !! Mult succes, dragii nostri.

 4. vasile constantin 5 decembrie 2010 at 19:03

  FRUMUSETEA NORMALULUI!

  Paradoxal, normalul in viata noastra, si in sport, este tot mai rar intalnit. De aceia, atunci cand se manifesta, este de apreciat.

  Normala a fost calificarea nationalei noastre la CM; in acest sens, normale au fost victoriile din acest an la Georgia, Portugalia, Ucraina, Tunisia si Uruguay.

  Anormala a fost situatia critica in care a fost pusa nationala in prima parte a calificarii propriu zise, cu erori si compromisuri care au afectat imaginea rugbyului nostru, dar si substratul moral al activitatii de baza.

  In acest context laudabila este calificarea, asa „in extremis”. Ultimul act al recalificarii, jocul cu Uruguay, a coincis cu o regasire spectaculoasa a comportamentului normal al reprezentativei, amintire a acelei daruiri si abnegatii ce a purtat odata pe culmni rugbyul romanesc.

  Interesul provocat de nota dramatica a cursei, dar si bucuria euforica a iubitorilor de rugby, au revelat jocului nostru argumente etice si estetice de mare valoare, pretioase si exemplare in anormalul nostru de zi cu zi.

  BRAVO VOUA JUCATORI!
  FELICITARI ANTRENORILOR SI PRESEDINTELUI FRR!

  Vasile Constantin-Mao

Leave A Response