Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Biletele pentru finala CUPEI, disponibile de astazi

30 noiembrie 2010 MEDIA

Steaua si Baia Mare se intalnesc in finala CUPEI

FRR pune marti in vanzare biletele pentru meciul Steaua-Baia Mare de duminica, 05 decembrie 2010. Partida se va desfasura pe Stadionul Arcul de Triumf, incepand cu ora 16:00, si va fi transmisa IN DIRECT de GSP TV.

Pretul tichetelor este de 10 lei la Tribuna I si 5 lei la Tribuna a II-a si Peluza. Biletele sunt valabile in reteaua Diverta, online pe www.myticket.ro si la magazinul din curtea FRR.

Meciul va fi arbitrat de bucuresteanul Vlad Iordachescu, ajutat de Ionut Bodea (Galati) si Cristian Raduta (Brasov). Arbitrul numarul patru va fi Bogdan Milita (Bucuresti). Horatiu Bargaunas (Bucuresti) va analiza fazele neclare din postura de Arbitru Video.

Posesorii de bilete la meciul Romania-Uruguy, carora nu li s-a permis accesul la acest meci, pot sa schimbe tichetele (numai daca acestea sunt complete, inclusiv partea care se rupe la intrare) pe un bilet la meciul Steaua-Baia Mare sau Stejarii Bucuresti-Stade Francais. Schimbul se poate face numai la magazinul din curtea FRR, in zilele de marti, joi si vineri (intre ora 9.00 si 17.00).

2,461 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response