Thursday 28th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Baia Mare a castigat CUPA ROMANIEI

5 decembrie 2010 INTERN

Baia Mare a castigat CUPA ROMANIEI

Echipa campioana a reusit sambata eventul dupa ce a invins in finala CUPEI ROMANIEI echipa Steaua Bucuresti cu scorul de 13-6.

Dumbrava a ratat o lovitura de pedepasa de la 25m in debutul primei reprize. Steaua a deschis scorul prin acelasi jucator, tot dintr-o lovitura de pedeapsa, in minutul noua.

Prima ocazie de a aduce puncte in dreptul echipei campioane a fost in minutul 21, dar uvertura Ionut Dimofte a ratat o lovitura de pedeapsa din pozitie centrala de la 46m.

Fundasul Florin Vlaicu a majorat avantajul militarilor in minutul 27, cand a transformat o lovitura de pedeapsa.

Dimofte a redus din diferenta patru minute mai tarziu, cand a transformat o lovitura de pedepsa de pe linia de 22m.

Cu un minut inainte de finalul primei parti Baia Mare a ramas in 14 oameni, dupa ce jucatorul de linia a doua Ionut Hristache a primit cartonas galben pentru o lovitura cu capul.

In primele minute ale reprizei secunde internationalul Ionut Dimofte a ratat din nou o lovitura de pedeapsa.

Baia Mare a reusit singurul eseu al meciului prin inchizatorul Constantin Ene. Incercarea a fost transformata si scorul a devenit 10 la 6 pentru Baia Mare.

Daniel Ianus a luat si el galben si echipa ros-albastra a jucat 10 minute in inferioritate numerica.

Minutul 60 a adus o noua eliminare pentru Baia Mare, celelalt jucator de linia a doua Danila Marius, fiind eliminat temporar in urma unui cartonas galben.

Sapte minute mai tarziu, capitanul stelist Danut Dumbrava a fost si el eliminat temporar.

La faza urmatoare, baimarenii si-au marit avantajul dupa lovitura de pedeapsa a lui Ionut Budusanu.

Steaua-Baia Mare: 6-13
Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf
Marcatori
Steaua: Dumbrava – lovitura de pedeapsa; Vlaicu – lovitura de pedeapsa
Baia Mare: Dimofte – lovitura de pedeapsa, transformare; Budusanu – lovitura de pedeapsa; Ene – eseu
Spectatori: 1.053
Arbitru: Vlad Iordachescu
Judecatori de margine: Ionut Bodea; Cristian Raduta
Arbitru nr. 4: Bogdan Milita
Arbitru Video: Horatiu Bargaunas
Observator federal: Daniel Mitrea

Steaua: 15. Florin Vlaicu, 34. Florin Ionita, 13. Cazan Ionel, 12. Robert Dascalu, 11. Daniel Nainer, 10. Danut Dumbrava (C), 9. Grigoras Diaconescu, 8. Daniel Ianus, 19. Laurentiu Melinte, 6. Viorel Lucaci, 5. Remus Necula, 4. Cornel Tatu, 16. Madalin Baraulea, 2. Bogdan Zebega, 1. Nicolae Nere
Rezerve: 22. Eduard Marinca, 26. Marian Panzaru, 35. Cristian Cracea, 20. Stefan Patrascu, 21. Andrei Iliescu, 14. Viorel Zamfir, 27. Ionel Dumitrescu
Antrenori: Marin Mot, Costica Florea

Baia Mare: 32. Niacsu Ionut, 15. Botezatu Ionut, 13. Csaba Gal, 12. Cristian Dinis, 11. Georgel Catuna, 10. Ionut Dimofte, 30. Cristian Podea, 8. Constantin Ene, 7. Mihai Macovei (C), 27. Cristian Stoica, 5. Marius Danila, 18. Ionut Hristache, 17. Florin Gorun, 2. Andrei Radoi, 28. Mihai Dico
Rezerve: 1. Cristian Balan, 3. Vasile Barlea, 4. Cosmin Cirtiu, 20. Ailenei Vlad, 29. Ionut Budusanu, 23. Mihai Rosca, 23. Bejan Marius
Antrenori: Eugen Apjok, Vasile Lucaci

FINALA CAMPIONATULUI

FINALA CUPEI

2,298 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

12 Comments

 1. Roman Radu 5 decembrie 2010 at 19:05

  Cred ca a venit timpul ca Steaua sa angajeze un antrenor profesionist. Care sa stie ca rugby-ul se joaca mai ales pentru incercari. Si care sa nu induca echipei frustrarile sale prin care sugereaza ca …tot arbitrul e de vina. Dl Mot poate sa-si vada de pensiile sale si sa lase echipa sa se dezvolte. Pentru binele sportului in Romania!

 2. talos_mc 5 decembrie 2010 at 20:25

  Felicitari ambelor echipe! Se pare ca Baia Mare a castigat cam tot ce se putea in acest an.

 3. dally 5 decembrie 2010 at 22:03

  felicitari echipei din baia mare…..s-a dovedit cea mai buna echipa pe toate planurile….felicitari si pentru steaua pentru un meci frumos ..s-a simtit oboseala dupa un an de campionat

 4. familia telcu 5 decembrie 2010 at 23:28

  se pare ca domnul mot plange din nou:)) ce mult ma bucur,un frustrat in viata:))

 5. razvan 5 decembrie 2010 at 23:33

  Cam sec Talos, dar il inteleg, oricum e bine ca a scris! Ce se mai poate spune!!! Felicitari castigatorilor, onoare invinsilor dar parca e prea mult…pt.Steaua evident. MOTZ chiar are o problema si nu-i este mila nici acum de aceasta echipa. Boldor, sau oricare altul i-ar da lectii pensionaruli tragator. Ce poti cele mai mult de la un asemenea om?! Atata poate, culmea ca nici generalii nu vor sa vada!!!
  Povesti… campionii trebuie slaviti, onorati, cinstiti, adorati,pana la infinit si-napoi, ca merita! AAAA apropo, nu mai vrea motz arbitri sraini, doamne ce bulangiu!!!

 6. mamut 6 decembrie 2010 at 5:27

  steaua o fost mult mai tare decat baia mare da soarta o fsot de partea bai marenilor asa ca ii felicit bv lor

 7. elantis 6 decembrie 2010 at 9:42

  FELICITARI MAXIME!!!inrtegii echipe si stafului pentru aceasta victorie si pentru tot ce au realizat pana acum inpreuna.le doresc si in continuare sa aiba mult succes pe plan profesional si personal.SARBATORI FRUMOASE SI LA MULTI ANI!!!

 8. prorugby 6 decembrie 2010 at 13:42

  am fost la meci,placut meciul au remarcat jucatori tineri de perspectiva, dar bineinteles ca am remarcat si vedetele VLAICU si DIMOFTE – ambii praf. Vlaicu un batranel care abia isi ducea picioarele dupa el si care a facut niste gafe incredibile ,iar Dimofte un arogant care de multe ori si-a tras echipa in jos,2 fite ieftine!!!

 9. ANDO 6 decembrie 2010 at 14:41

  daca dl. mot vrea performanta ,trebuie sa investeasca ca si baia mare ,nu sa joace cu toate babaciunele ,ca baraulea si altii ca el ,care merg pe teren,sa mai intoarca fata si spre tineret, pe care ii marginalizeaza.Pacat de rugbyul de la steaua ca nu are oameni obiectivi ,cu acest sport.`N U S U N T B A N I L A E C H I P A D E P A R T A M E N T A L A.ATRAGETI SPONSORI ADEVARATI LANGA ECHIPA SI LASATI DRACU COMISIOANELE COMANDANTILOR CARE AU SOLDE GRASE,SI CARE NU MISCA UN DEGET PENTRU ACEST SPORT

 10. SS 6 decembrie 2010 at 15:36

  Felicitari Baia Mare!!Sunteti mai buni!!Felicitari,Macovei & Co.

 11. Nicu 6 decembrie 2010 at 20:28

  Felicitari echipei din Baia Mare! Anul acesta ati fost cei mai buni !

Leave A Response