Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

AVIVA PREMIERSHIP: Trei partide amanate din cauza vremii, Paulica a fost rezerva la London Irish

6 decembrie 2010 AVIVA PREMIERSHIP

Aviva Premiership

Trei partide amanate din cauza vremii in campionatul Angliei. Partidele Sale-Gloucester (vreme rea), Newcastle-Bath (teren inghetat) si Leeds Carnegie-Northampton (zapada abundenta) nu s-au putut juca.

London Irish – Leicester: 14 – 23

Cu Ion Paulica pe teren din minutul 56, London Irish a pierdut pe teren propriu cu Tigrii din Leicester.
Tigrii au reusit trei lovituri de pedeapsa consecutive prin Billy Twelvetrees. Gazdele au replicat abia in minutul 40 prin uvertura Ryan Lamb, care a transformat o lovitura de pedeapsa. Cu toate acestea, ei au reusit primul eseu al intalnirii prin aripa Topsy Ojo. Leicester a replicat si a marcat un eseu prin Waldrom, transformat de Twelvetrees.

Oaspetii au beneficiat si de un eseu de penalizare cu doua minute inainte de final, transformat de acelasi Twelvetrees. Loviturile de pedeapsa ale lui Lamb din minutele 64 si 72 nu au mai contat si Leicester s-a impus cu scorul de 23 la 14.

Saracens – Harlequins: 26 – 14

Harlequins au inceput mai bine partida si au reusit un eseu in minutul patru prin aripa George Lowe.
Gazdele au replicat prin lovitura de pedeapsa alui Farrell. David Strettle a reusit un eseu in fata fostei sale formatii si Saracens au preluat conducerea dupa ce acelasi Farrel a transformat eseul.

Aceeasi uvertura Owen Farrell a marcat si in minutul 27 dintr-o lovitura de pedeapsa.
Minutul 31 aduce alte trei puncte pentru Harlequins, din piciorul lui Nick Evans, care reuseste o lovitura de pedeapsa.
Doua minute mai tarziu, talonerul Schalk Brits inscrie un nou eseu, Farrel transforma si Saracens face un pas important in obtinerea victoriei.

Pana la sfarsitul meciului, fiecare echipa mai inscrie cate doua lovituri de pedeapsa si meciul se incheie cu victoria gazdelor, 26-14 pentru Saracens.

London Wasps – Exeter Chiefs: 24 – 12

Cele doua echipe au mers cap la cap pana in minutul 25, londonezii acumuland noua puncte din trei lovituri de pedeapsa si Sefii sase din doua procedee de acest gen.

In minutele 39 si 42, echipa gazda inscrie doua eseuri, prin Broster si Lemi, unul fiind transformat de Walder.

Pe finalul partidei, Ryan Davis reuseste din nou doua lovituri de pedeapsa, Walder inscrie si el prin acelasi procedeu, o singura data si scorul final este de 24 la 12 pentru echipa din Londra.

1,287 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response