Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Incasarile de la meciul cu Stade Francais merg la Valea Plopului

8 decembrie 2010 STEJARII BUCURESTI

Florin Matei

Federatia Romana de Rugby va dona toate incasarile de la meciul selectionatei Stejarii Bucuresti cu Stade Francais fundatiei Pro Vita si parintelui Nicolae Tanase, care au grija de 328 de copii nevoiasi la Valea Plopului (judetul Prahova).

“FRR a luat aceasta decizie, avand in vedere ca se apropie Sarbatorile. Nu este primul gest de acest fel pe care FRR il face. In acest an, presedintele Alin Petrache si Federatia au facut donatii constante si familiei Guias din Domnesti (Ilfov) care are in grija 15 copii. Ba chiar i-am adus si la un meci. Dorim sa ii ajutam cum putem pe acesti oameni care incearca sa le ofere unor copii o viata mai buna. Speram sa fie cat mai multi spectatori care sa isi cumpere bilete pentru meciul de sambata”, a declarat Florinel Matei, Secretarul General al FRR.

Bilete la tribuna I s-au epuizat marti
Tichetele pentru aceasta partida au fost puse in vanzare din luna septembrie. Ele costa 5 lei (Tribuna a II-a si Peluza) si 10 lei (Tribuna I) si sunt disponibile la magazinul din curtea FRR (in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 9 si 17), in reteaua Diverta si online pe www.myticket.ro.
In acest moment mai sunt disponibilele doar tichete la Tribuna a II-a si Peluza.
Temperatura la ora partidei va fi de 8 grade Celsius (fara precipitatii).

3,075 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. Neagu 8 decembrie 2010 at 9:45

    Excelenta initiativa. Felcitari federatiei!
    Sa dea Dumnezeu ca baietii sa prinda un meci mare, jucat mai mult cu sufletul si sa scoata un rezultat mare. Francezii vor veni cu nasul pe sus aici si imi doresc sa-i pedepsim pentru aroganta.
    Succes Carpo & Co.!!!

  2. moto 9 decembrie 2010 at 13:44

    frumos gest.ar trebui facute cat mai multe gesturi de genul asta decat sa tocati banii din federatie si sa va plimbati rudele prin strainatate…..

Leave A Response