Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara isi prezinta lotul. Dan Dinu: Obiective – castigarea campionatului si a CECE

20 decembrie 2010 INTERN

Timisoara isi prezinta lotul pentru sezonul urmator

Clubul de pe Bega isi prezinta luni lotul cu care va aborda campionatul de anul viitor.

Timisoara a transferat in urma cu putin timp 12 jucatori de la Arad, la echipa ajungand si finantatorul Dan Dinu. Acesta spune ca obiectivele pentru anul viitor sunt castigarea campionatului si a Cupei Europei Centrale si de Est.

“Luni vom prezenta lotul si echipamentul pentru anul 2011. In acest moment suntem in discutii cu alti sase jucatori. Patru din campionatul intern si doi straini. Castigarea Cupei Europei Centrale si de Est si a campionatului sunt obiectivele pentru anul viitor”, spune Dinu.

La eveniment au fost invitati presedintele FRR, Alin Petrache, si Secretarul General, Florinel Matei.

Actiunea incepe la ora 12:00, la Hotelul NH din Timisoara.

2,732 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

 1. teo aprozeanu 20 decembrie 2010 at 23:26

  Buna seara.
  Domnule Dinu,ce intetionati sa faceti?
  Sa lasati Timisoara ca si Aradul,dupa primele semne care vor aparea ca urmare a politicii de transferuri,sau a rezultatelor slabe,asemeni celor de la Arad?
  Sa aduceti la Timisoara “avatarul” echipei nationale,care peste cativa ani va ajunge in clasament ca cea de fotbal?
  Sa propovaduiti rugbiul ca o dorinta sau sa desfiintati conducerea FRR ca o porunca?
  Frumos promo,normal ca jucatorii se bucura ca mai au sansa in Romania sa joace rugby de calitate?
  Daca as fi in sala conferintei de presa mi-as permite sa va intreb care este media salariilor la Timisoara?Care este sansa ca peste doar un an acesti jucatori sa mai faca parte din lotul Timisoarei?
  Si nu uitati Timisoara uita dar nu iarta…
  Iar perioada aceasta este una prost aleasa pentru declaratii.
  Nu stiu ce faceati acum 21 de ani,dar acolo copii Timisoarei mureau pentru libertate.
  Nu este cine stie ce comunitate fanatica dupa rugby la Timisoara,va doresc ca acolo unde altii au esuat domnia voastra sa reuseasca.Dar care este pretul.
  Nu uitati ca acolo comunitatea locala este ceav cu fotbalul,ceva cu baschetul,si ce mai ramane cu ce apare.
  Va tin pumnii,dar nu credeti ca este ceva artificial care dupa parerea mea,si ma astept la pareri contra,nu va putea fi un priect viabil,nu pe termen mediu,nici macar pe termen scurt?
  Va cunosc,va citesc rapoartele contabile si credeti ma am tot respectul pentru omul de afaceri Dinu…
  Sa nu pacaliti rugbiul,sa nu fentati fiscul dar mai ales sa nu faceti troc cu FRR pentru nu stiu ce poriecte care nu au nici un viitor.Priviti Arcul de Triunf ca un proiect de succes,nu ca unul de pionierat.
  Managementul rugbistic nu este simplu.Trebuie sa importam un modul sanatos demn de urmat,iar prezenta celor doi oaspeti este garantia unuia de succes poate?
  Dar Timisoara pe harta rugbistica este una de pluton si nu de anduranta,de imagine.
  Sunt convins ca prof.Borzas stie mai bine( a predat rugbiul acolo unde nimeni nu stia de existenta lui si a reusit)ce inseamna succesul fie el si pe termen scurt.
  Va tin pumnii,va urez succes,dar mai ales rabdare.O echipa nu se formeaza,cladeste dar mai ales pastra in conditii de razboi si presiune.Ea se construieste pe o baza solida pe care Romania nu o poate sustine acum,pentru ca nu mai avem viitor.
  Calificarea echipei nationale dincolo de tot respectul datorat acestei generatii,nu mai poate garanta succesul pentru urmatoarea campanie.
  Blitzgriegul conducerii FRR cu traditiile romanesti de a nu face nimic fara”comision” fara vesnica remarca”-Dar mie ce imi iese?” sper sa fie un succes.Dar schimbarile,asa cum aud de schimbarea echipamentului este doar o dovada a unei politici nu atat falimentare,cat una de “-Frate,frate,dar branza este pe bani!” pornita impotriva unei firme care a sustinut rugbiul atat cat a putut,rugbiul din Romania asociind succesele de pe teren cu Irish Green,nu atat ca prezentare si promovare, cat si a designului avangardist si a preturilor accesibile,pe o piata tot mai inundata de fake uri si kitsch -uri.
  Sper sa faceti treba buna acolo.
  Sper sa i cuceriti pe timisoreni.
  Sper sa castigati campionatul
  Sper insa ca rugbiul sa nu fie ingropat si la Timisoara,asa cum este la Arad dupa plecarea dvs.
  Sarbatori fericite,tuturor iubitorilor rugbiului.

 2. familia telcu 21 decembrie 2010 at 9:56

  ramane de vazut,spalare de bani sau ineterese cum ca domnul dinu are afaceri in timisoara si investeste bani la rivalul oras Arad.i s-a impus ca daca mai vrea sa faca bani in timisoara,ar trebui sa investeasca in acel oras nu la vecini.astept sa ma combata cineva

Leave A Response